Extern länk
Början på sidans innehåll

Unga föräldrar

Bebismys, kaosvardag och oändligt mycket kärlek! Här får du en ärlig inblick i hur utmanande och underbart det kan vara att bli förälder tidigt i livet. Svensk dokumentärserie om hur det är att vara ung förälder.

Titta på TV4 Play
Sociala medier:

Unga föräldrar kommer tillbaka - Nu söker vi deltagare

Äntligen kommer Unga föräldrar tillbaka. Nu måste vi hitta deltagare till de nya avsnitten. Läs mer och ansök här.

Uppdaterad: Publicerad:

Unga föräldrar är en dokumentärserie som ger en nära och ärlig inblick i hur utmanande och underbart det kan vara att bli förälder tidigt i livet. I de tidigare säsongerna fått lära känna bland andra Ida och Viktor, föräldrar till Áile, Emil och Elin med dottern Alice samt Linn och Tompa med lilla Amy.

Nu söker vi unga mammor och pappor till en helt ny säsong av Unga föräldrar. Skicka en kort video där du berättar hur gammal du och din eventuella partner är, samt dina barns ålder, och lite om varför just du ska vara med i Unga föräldrar. Skicka videon till ansokuf@nexiko.com

Ansök innan 3 november 2021.

Observera att TV4 samarbetar med externa produktionsbolag som tar emot och hanterar ansökningarna till våra program. Respektive produktionsbolag ansvar för att ge dig information om hur din ansökan hanteras.

Streama alla säsonger av Unga föräldrar på TV4 Play, och missa inte Linn och Tompa på charter och Mitt stora samiska bröllop.