Sök till "En bondgård mitt i stan"

Drömmer ni om ett liv på landet men är fast i stan? Tänk då om landet kom till er istället?

Nu söker TV4 hushåll i Stockholmsområdet som vill bli mer självförsörjande till ett nytt inspirerande tv-program. Vi söker familjer med barn i olika åldrar eller kanske mor- och farföräldrar som ofta har familj/barnbarn på besök.

Kunskap är inget krav utan viljan och nyfikenheten att lära sig är viktigare.

Bor ni i hus och har en tomt där man skulle kunna odla mer och kanske få plats med några gårdsdjur? Allt från stort till smått kan söka in och djuren anpassas därefter!
Så vill ni lära er av experter hur man börjar odla och sköta en ”minibondgård” på er tomt, och detta kanske tillsammans med fler i grannskapet? Då är det här programmet för er!

Ansök här!

Observera att TV4 samarbetar med externa produktionsbolag som tar emot och hanterar ansökningarna till våra program. Respektive produktionsbolag ansvar för att ge dig information om hur din ansökan hanteras.

Sök till Bonde söker fru på TV4

Är du bonde och sugen på att söka kärleken med TV4:s hjälp? Då ska du självklart söka till Bonde söker fru! Ta chansen att nå ut till hela Sverige för att hitta din potentiella livskamrat.

Bachelorette kommer till Sverige och TV4

Tittarna har länge efterfrågat en svensk version av dejtingprogrammet Bachelorette. Nu händer det – Bachelorette Sverige väntas ha premiär hösten 2021 och sökandet efter den optimala singelkvinnan har börjat.
– Vi letar efter en härlig, rolig och självständig kvinna med skinn på näsan, säger Catrin Magnusson, exekutiv producent.

Medverka i Bytt är bytt!

Vill du vara med och tävla eller har du ett föremål du tycker platsar i Bytt är bytt? Ansök till programmet.