Löftet från SAS vd: ”Alla kommer få sina pengar"

Vi jobbar dygnet runt, men vi kan inte trolla, säger SAS vd Rickard Gustafson.

Flygbolaget SAS har drabbats hårt av pandemin och SAS vd Rickard Gustafson ser allvarligt på bolagets framtid. Antalet passagerare som flög med SAS i oktober föll till 593 000, en nedgång med knappa 80 procent jämfört med samma månad i fjol. Företaget hotas nu av böter för sena utbetalningar av uteblivna flygbiljetter.

Se hela klippet här:

"Hela vår industri ligger utslagen"

Livet på landet – Maria testar drängen

Vi fortsätter följa familjen Leesments liv på landet och idag lär de Maria hur bondens väg från jord till bord går till. De pratar även om vad familjen ska göra på sin relativt korta semester.

Bakom kulisserna på inspelningen av Så mycket bättre

Inspelningen av årets "Så mycket bättre" har precis avslutats i Burgsvik på Gotland. Stjärnor som Peter Jöback, Melissa Horn, Thomas Stenström och Maxida Märak är bara några av årets artister som ska tolka varandras musik. Vår reporter Carolin Björnerhag var där för att ta pulsen på årets artister och se vilken plats de egentligen tar i gänget.

Eva Hamilton om misstroendeomröstningen: ”Det här göder politikerförakt”

Eva Hamilton tror att misstroendeomröstningen mot regeringen riskerar att göda politikerförakt hos den breda allmänheten när nyhetspanelen diskuterar om att riksdagen ska rösta om att väcka en misstroendeförklaring mot regeringen Löfven. Nyhetspanalen består av Dick Erixon, chefredaktör Samtiden, Eva Hamilton, fd vd SVT och Rossana Dinamarca, krönikör ETC Göteborg.