Lego Masters Sverige

Svenskt underhållningsprogram där 16 kreativa legofantaster gör upp i hopp om att ta sig hela vägen till final. Här utmanas deltagarna i allt från att bygga stora mekaniska minigolfhinder till att i detalj återskapa kända Astrid Lindgren-miljöer.

Svenskt underhållningsprogram där 16 kreativa legofantaster gör upp i hopp om att ta sig hela vägen till final. Här utmanas deltagarna i allt från att bygga stora mekaniska minigolfhinder till att i detalj återskapa kända Astrid Lindgren-miljöer.

Lego Masters är tillbaka - såhär söker du!

PROGRAMINFORMATION
Har du vad som krävs för att bli Sveriges nästa Lego master?

Älskar du att skapa fantastiska och imponerande fribyggen? Är du också besatt av LEGO-klossar?

Nu letar vi efter deltagare till säsong 2 av Sveriges största tv-sända LEGO-tävling.

Vi letar efter ALLA som har LEGO som sin stora passion och som känner att man är riktigt duktig. Antingen söker du i par tillsammans med en annan entusiast - eller så söker du själv så hittar vi en perfekt lagkamrat till dig.

Klicka här för att söka!
Observera att du måste vara över 18 år för att söka.

Observera att TV4 samarbetar med externa produktionsbolag som tar emot och hanterar ansökningarna till våra program. Respektive produktionsbolag ansvar för att ge dig information om hur din ansökan hanteras.

Se hela första säsongen här

Lär känna Brickmaster Magnus Göransson

I Lego Masters Sverige får Mauri sällskap av domaren Magnus Göransson. I vanliga fall är Magnus designchef på LEGO. Här berättar han om hur dömer samt om man kan fuska när man bygger med LEGO.

Trailer för Lego Masters Sverige

Den 25 oktober är det äntligen dags för Lego Masters Sverige. Programmet där Sveriges bästa legobyggare utmanas i allt från att bygga stora mekaniska minigolfhinder till att i detalj återskapa kända Astrid Lindgren-miljöer.

De tävlar i nya storsatsningen LEGO® MASTERS Sverige

Den 25 oktober har TV4:s nya tävlingsprogram LEGO® MASTERS Sverige premiär. Programmet har gjort succé i Australien, Storbritannien och USA – och nu är det äntligen dags för den svenska versionen. Åtta tvåmannalag kommer att tävla om vilka som kan bygga de mest häpnadsväckande legokonstruktionerna. Här presenteras deltagarna.

Mauri Hermundsson leder nya satsningen LEGO Masters Sverige

Mauri Hermundsson, 24, har gjort succé på Youtube med kanalen Uppdrag mat. Nu är han aktuell med en helt ny roll – att programleda storsatsningen LEGO Masters Sverige på TV4.
– Det känns otroligt roligt. Det är en helt ny värld man kliver in i, säger han.