Hela kändis-Sverige bakar

Svenska kändisar sätter sina bakkunskaper på prov och bakar sitt bästa för att imponera på den stenhårda juryn för chansen att vinna 50 000 kronor till välgörenhet. Under tidspress ska de baka allt från ljuvliga småkakor till magnifika tårtor.

Svenska kändisar sätter sina bakkunskaper på prov och bakar sitt bästa för att imponera på den stenhårda juryn för chansen att vinna 50 000 kronor till välgörenhet. Under tidspress ska de baka allt från ljuvliga småkakor till magnifika tårtor.

Sponsorer

Bagaren och kocken
Valio
Dave & Jon´s
60plusbanken

De tävlar i Hela kändis-Sverige bakar 2021

PROGRAMINFORMATION
Det är dags för fem nya kändispar att briljera med sina bästa bakverk i åttonde säsongen av Hela kändis-Sverige bakar. Denna gång tävlar bland andra Margaux Dietz, Marcus Allbäck och Ann Westin med varsin lagkamrat om den ärofyllda segern.

- Längtar efter att se mammas och mitt kökskaos i nya säsongen av Hela kändis-Sverige bakar. Vi kanske inte är de mest avancerade hemmabagarna, men vi är tävlingsinriktade och lyckas nästan alltid få ihop det mesta i livet när vi samarbetar. Vi är ett bra team!, säger deltagaren Margaux Dietz

Kändisarnas bakverk bedöms av den hyllade konditorn Johan Sörberg och den prisade kokboksförfattaren Elisabeth Johansson. Programmet leds precis som tidigare av Tina Nordström och Johan Östling.

- Det är väldigt underhållande att få se dem jobba i par under stor tidspress eftersom det lockar fram nya sidor hos dem som varken tittarna eller kanske de själva känner till. Jag noterade till exempel att mor och dotter Dietz hade den överlägset kladdigaste köksbänken, säger programledare Tina Nordström.

Kändisarna tävlar i par och tillsammans utsätts de för kreativa och tuffa utmaningar i form av fluffiga tårtor, spröda kakor och andra läckra bakverk. Det par som tar hem titeln årets kändis-hemmabagare 2021 får även 50 000 kronor att skänka till valfri välgörenhetsorganisation.

Årets tävlande par:

Skådisarna Hanna Dorsin & Emma Peters
Landslagskollegorna Marcus Allbäck & Jesper Blomqvist
Influencer-familjen Margaux Dietz och mamma Eveline Dietz
Komikerna Ann Westin & Tobias Persson
Vännerna Kajsa Ernst & Hanna Hedlund

Se Hela kändis-Sverige bakar på TV4 Play!

Här är paren som tävlar i Hela kändis-Sverige bakar 2020

Ett kärlekspar, två OS-medaljörer och delar av en fotbollsfamilj. I den sjunde säsongen av Hela kändis-Sverige bakar tävlar kändisarna två och två om att kamma hem den åtråvärda segern. Den 28 april drar säsongen igång, under fem veckor får tittarna följa tio svenska kändisar som samlas i baktältet vid Taxinge slott för att sätta sina bakkunskaper på prov.

Sjufläta

En sjufläta svårare än det ser ut men Ann Wilson slår alla på fingrarna i fingerfärdighet.

Här är deltagarna i Hela kändis-Sverige bakar 2019

Hela kändis-Sverige bakar är tillbaka med en ny säsong. Bland årets deltagare finns skådespelare, sportstjärnor, programledare och tv-personligheter gör upp i kampen om vem som är årets bästa kändis-hemmabagare på Taxinge slott. Utöver den stora äran får vinnaren även skänka prissumman på 50 000 kronor till ett välgörande ändamål.

Här är deltagarna i Hela kändis-Sverige bakar 2018

Populära bakprogrammet Hela kändis-Sverige bakar är tillbaka med en ny säsong. Bland årets deltagare finns en mentalist, en läkare, en stylist, en youtuber och en gladiator som under fem veckor gör upp i kampen om vem som är årets vassaste kändis-hemmabagare på vackra Taxinge slott. Utöver den stora äran får vinnaren även skänka prissumman på 50 000 kronor till ett välgörande ändamål.

Här är kändisarna som gör upp i Hela kändis-Sverige bakar 2017

Vad blir resultatet om du ställer en dansare, en musikproducent, en gladiator och en fysiker tillsammans med en massa härliga recept i ett kök? Hela kändis-Sverige bakar! Sju nya kändisar har tagit sig till Taxinge slott för att dela med sig av sina bästa baktips och tävla om vem som är Sveriges vassaste kändis-hemmabagare. Fjärde säsongen av Hela kändis-Sverige bakar startar måndagen den 15 maj 20.00 i TV4.

Här är kändisarna som tävlar i Hela Sverige bakar 2016

Vad blir resultatet om du vispar ihop skratt, sång och en massa härliga recept? Tredje säsongen av Hela kändis-Sverige bakar! Åtta nya, baksugna kändisar har tagit sig till Taxinge slott för att dela med sig av sina bästa baktips och tävla om vem som är den vassaste hemmabagaren. Bland annat kommer Dominika Peczynski baka med inspiration från sina ryska rötter, Klas ”Klasse” Möllberg plocka fram apan i sig och Gladys del Pilar dela med sig av sitt hemliga recept på petit choux. Hela kändis-Sverige bakar har säsongsstart den 12 maj 20.00 i TV4.