Extern länk
Början på sidans innehåll

Sverige samlas och hjälper

Insamlingskvällen ”Sverige samlas och hjälper” visas live på TV4 och TV4 Play torsdag 10 mars 20.00. Direkt från Kungsträdgården i Stockholm kommer artister, hjälporganisationer och gäster samla in pengar till de drabbade i det pågående kriget i Ukraina. Eventet är gratis att besöka.Insamling för krigets offer. Live & gratis i Kungsträdgården 10 mars.

Sverige samlas och hjälper - Direktsänd insamlingskväll från Kungsträdgården

Insamlingskvällen ”Sverige samlas och hjälper” visas live på TV4 och TV4 Play torsdag 10 mars 20.00. Direkt från Kungsträdgården i Stockholm kommer artister, hjälporganisationer och gäster samla in pengar till de drabbade i det pågående kriget i Ukraina. Det är gratis att se eventet, både på plats, och på TV4 så klart.

Uppdaterad: Publicerad:

Artisterna Loreen, Jill Johnson, Måns Zelmerlöw, Carola och Thomas Stenström medverkar tillsammans med flera andra. Talar gör Jan Eliasson, f.d. ordförande i FN:s generalförsamling. Fler gäster tillkommer och meddelas löpande.

Programledare för kvällen är Soraya Lavasani och Pär Lernström.

Hjälporganisationer som verkar för insamlingen är Röda Korset, UNICEF, UNHCR och Rädda barnen. Insamlingens resurser kommer samtliga hjälporganisationer till godo.

Läs mer om hur du kan stödja insamlingen här: Nödläge i Ukraina – så här kan du hjälpa

Relaterat