Rahms galna vattenslag – se hur han trollar fram en hole-in-one

I morgon startar årets US Masters i golf. Jon Rahm, som fyllde 26 år samma dag, slog till med en hole-in-one som överträffade det mesta på det 16:e hålet.

På inspelsdagarna inför US Masters finns en publikfriande tradition att spelarna på 16:e hålet lägger bollen intill vattenkanten och slår ett slag där de försöker studsa bollen på vattnet, ungefär som när man kastar macka med en sten.

Spanjoren Jon Rahm, som för övrigt fyllde år samma dag lyckades med det här otroliga slaget som tog sig hela vägen i koppen och det var Rahms andra hole-in-one den här veckan. En minst sagt bra present som antagligen bara kan överträffas av att faktiskt vinna tävlingen.

Kalla sjua i comebacken

Charlotte Kalla gjorde säsongsdebut i världscupen efter att ha varit sjuk i covid-19. Det blev en fin sjundeplats i comebacken för 33-åringen.

Kalla tillbaka i världscupen

Efter att ha dragits med sviter av Covid-19 är Charlotte Kalla tillbaka i världscupen igen den hör helgen.

Kanadensiskt samarbete sänkte Frölunda

Efter tio raka förluster står nu Linköping på två raka segrar. På tisdagskvällen låg lagets kanadensare bakom bortasegern mot Frölunda i Scandinavium.

Sörenstam försvarar beslutet

Annika Sörenstam fick hård kritik efter att ha tagit emot frihetsmedaljen från Donald Trump. Nu uttalar sig golflegendaren för första gången.

Skicross-VM till Sverige

Nu är det klart att skicross-VM kommer att genomföras i Sverige och Idre Fjäll. Tävlingarna kommer att genomföras på Idre Fjäll om fyra veckor, 11-13 februari.

Möt SHL:s längsta forward

Frölundas 19-åring Elmer Söderblom är över två meter lång och väger 108 kilo.

Sportåret 2020

2020 var ett märkligt år. Inte minst för idrotten. Vi har låtit våra profiler minnas tillbaka. Vad minns man från idrottsåret.

Håkan Loob - Sveriges vigaste 60-åring?

I vår intervjuserie "Wikegård vs" har Niklss Wikegård träffat legendaren Håkan Loob hemma i Karlstad. Samtliga Niklas Wikegårds möten finns att se på C More.