Premiär juldagen

Se upp för Jönssonligan

Jönssonligan är tillbaka i en ny stjärnspäckad komedi! Här ställs Sickan och hans kumpaner inför den svåraste kuppen i ligans historia. Premiär juldagen på C More.

Jönssonligan är tillbaka i en ny stjärnspäckad komedi! Här ställs Sickan och hans kumpaner inför den svåraste kuppen i ligans historia. Premiär juldagen på C More.

Se upp för Jönssonligan får premiär på C More

Nu står det klart att den efterlängtade familjefilmen Se upp för Jönssonligan får exklusiv premiär på C More på juldagen 2020.

- Vi är jätteglada att kunna erbjuda alla våra användare denna otroligt fina julklapp. Att ge familjer över hela Sverige möjlighet att i mellandagarna uppleva julens storfilm från sina vardagsrum är helt unikt och känns i dessa tider fint och bra, säger Åsa Sjöberg, innehållsdirektör på TV4 och C More.

På juldagen får tittarna återförenas med den Jönssonliga som så många kommit att älska under åren. Den nya komedin Se upp för Jönssonligan är en kärleksfull hommage till de kultförklarade filmerna från 80-talet, med minutiöst planerade kupper, nagelbitande spänning och högklassig underhållning för hela familjen.

Se upp för Jönssonligan har premiär på C More fredagen den 25 december 2020.

Mer om Se upp för Jönssonligan:
Efter en misslyckad kupp hamnar Charles Ingvar ’Sickan’ Jönsson i fängelse. När han släpps ut har kumpanerna i Jönssonligan blivit hederliga och Sickan får fortsätta på egen hand. Brottförmedlaren Anita ger honom ett simpelt inbrott som uppdrag, men det hela visar sig vara mycket vara större än Sickan tror. Nu behöver han sina gamla medbrottslingar för att genomföra den svåraste kuppen i ligans historia.

För regi står Tomas Alfredson och i rollen som Sickan ser vi Henrik Dorsin, övriga ligamedlemmar spelas av Hedda Stiernstedt, Anders Johansson och David Sundin

Manus är skrivet av Tomas Alfredson, Henrik Dorsin och Rikard Ulvshammar.

Mer om C More:
Med ett C More-abonnemang får man tillgång till alla filmer, serier och barninnehåll på tjänsten. Dessutom har man tillgång till live-kanaler och kan se TV4-program utan avbrott. C More kostar 139 kr/mån och har ingen bindningstid.
Kom igång med C More här.

Dorsin om nya Jönssonligan: ”Det här skulle Gösta tyckt om”

Den skulle blivit julens stora film på biograferna men så blev det inte pga pandemin. Nu kommer Thomas Alfredssons "Se upp för Jönssonligan", med en helt ny liga, att istället visas på C More. Vår Carolin Björnerhag har träffat skådespelarna.

Trailer från C More: Se upp för Jönssonligan

Jönssonligan är tillbaka! Efter en misslyckad kupp får Sickan skaka galler och när han släpps ut har kumpanerna blivit hederliga. Brottsförmedlaren Anita ger honom ett uppdrag men för denna kupp kommer han att behöva sina gamla kumpaner. Premiär på juldagen på C More!

Henrik Dorsin dränks i majonnästunna - Jönssonligan backstage

Henrik Dorsin spelar Sickan i nya familjefilmen "Se upp för Jönssonligan". Han och Anders "Ankan" Johansson som spelar Vanheden talar om när Henrik var tvungen att dyka ned i en tunna filmmajonnäs. Se unika bilder från inspelningen och hör skådespelarna berätta om majonnäsbadet.

Hedda Stiernstedt om tiden som aktivist: "Onanist javisst!"

Hedda Stiernstedt spelar Nina Löwander i succéserien ”Vår tid är nu”. När hon besöker Nyhetsmorgon berättar hon om att hon redan som liten drömde om att bli skådespelare, henne protest mot klädkraven i högstadiet och om rollen som Doris i nya Jönssonligan.