Extern länk
Början på sidans innehåll

Big Brother Sverige

Följ med på ett av världens mest omtalade sociala experiment. I 100 dagar lever en grupp deltagare inlåsta i ett hus, utan någon kontakt med omvärlden, helt styrda Big Brothers hårda regler.Följ med på ett av världens mest omtalade sociala experiment. I 100...

Titta på TV4 Play
Sociala medier:

Big Brother-säsongens mest minnesvärda stunder

PROGRAMINFORMATION
Big Brother-finalen närmar sig med tre tjejer i finalen. Här har vi samlat några minnesvärda stunder från Big Brother-säsongen.

Uppdaterad: Publicerad:

Måndagen 24/5 kommer att gå till tv-historien när årets vinnare av Big Brother ska koras. Emelie Svensson, Nardos Alberto och Tanja Ingebretsen Kallin gör upp om vinsten på en miljon kronor.

Big Brother-säsongen har varit fylld av kärlek, vänskap, bråk, humor, djupa samtal och låtskrivande.

I klippet ovan frå husgästerna höra låten Pissat i poolen för första gången. En låt de "jammade" fram under en blöt festkväll.

Här har vi listat några av säsongens höjdpunkter.

Pontus Andersen möter idolen Jesper Fröidh

Två deltagare fick starta säsongen i en specialbyggd husbil parkerad utanför Big Brother-huset. När Pontus Andersen, som var först in, får syn på sin nya sambo blir han helt till sig.

Pontus Andersen möter Jesper Fröidh för första gången i Big Brothers husbil.

Jesper Fröidh tjafsar med gladiatorn Pansar

När vi är inne på Jesper Fröidh kan vi inte, inte tänka på den gången han började bråka med gladiatorn Pansar.

Jesper Fröidh lackar ur på gladiatorn Pansar.

Hångelkonnässören Joel Kosari

Joel Kosari från Umeå kommer många att minnas. Dels för sin oändliga energi och påhittighet. Dels för sin (självutnämnda?) hångelexpertis. Tidigt i säsongen höll han i hångelskolor och han drog sig inte för att recensera hångelkvalitén hos sina sambos.

Joel Kosari recenserar sina kompisars hångelförmågor.

SE OCKSÅ: Joel hoppar över ett uppdukat tacobord.

Pedram Aghabehs första möte med en harakirikorv

Pedram Aghabeh gjorde sig under säsongen känd som en deltagare med starka reaktioner och visade flera gånger prov på att ha en dramatisk sida. Första gången vi fick möta den var samtidigt som Pedram hade sitt första möte med en harakirikorv.

Pedram Aghabeh hade dödsångest när han första gången åt en harakirikorv.

Adrian Poddes udda tävlingsteknik

Adrian Podde visade snabbt att han var en vinnarskalle. Vi har knappt orkat räkna alla hans segrar under säsongen. För att citera Simon Ejdertoft: "Finns det något han inte är bra på?"

Adrian Podde gör allt för att vinna.

Therese Skogs hemliga uppdrag

Therese Skog skulle få Emelie Svensson att gå ett en visst antal varv runt poolen i Big Brother-huset som matchade en särskild sträcka. Utmaningen var dels att Emelie inte skulle ana något och dels att Therese behövde räkna ut hur många varv som krävdes för att komma upp i den utsatta sträckan.

Therese Skog lurar Emelie Svensson för gruppens bästa.

SE OCKSÅ: Det stora lapdancebråket

Den fräcka matkuppen

Minns ni när huset var uppdelat i Storebrorsor och lillebrorsor? Det gör vi. Ett av de starkaste minnena var när lillebrorsorna snodde den nyss anlända hamburgermiddagen.

Här snuvas storebrorsorna på festmåltiden.

Simon får present från utsidan

Simon Ejdertoft och Stephanie Harvey kom varandra nära under tiden i Big Brother-huset. Stephanie fick lämna Big Brother tidigare en Simon men skickade in en present till honom.

Simon Ejdertoft fick in en present från Stephanie Harvey.

SE OCKSÅ: Simons hjärtesorg när Stephanie lämnar.

Luis Lindberg om sin uppväxt på barnhem

Luis Lindberg och Adrian Podde kom snabbt nära varandra i Big Brother-huset. Något som verkligen märktes när Luis fick lämna Big Brother. Berättelsen om Luis uppväxt lämnade nog ingen som hörde den oberörd.

Luis Lindberg berättar för Adrian Podde om sin uppväxt.

Kattis comeback från Torpet

Katti Göransson var som en mamma i huset, hon hade det lite si och så med att minnas namnen på sina sambos men var alltid en trygg punkt och delade med sig av sina erfarenheter. När hon under Farmenveckan fick lämna huset blev sorgen stor bland resten av deltagarna. Vad de inte visste var att hon fick flytta in i Torpet för att sedan göra comeback in i Big Brother-huset. Och det gjorde hon med stil och nya deltagaren Madelene Billman.

Katti Göransson kommer tillbaka in i Big Brother-huset.

SE OCKSÅ: Så hittade Katti sin biologiska pappa

Stort tack till Alexander Eklund, Adrian Podde, Emelie Svensson, Dennis Asteson, Jesper Fröidh, Joel Kosari, Judith Nodby, Julia Löfgren, Katti Göransson, Jaqueline Lysholm, Luis Lindberg, Madelene Billman, Mergim Feka, Nardos Alberto, Pedram Aghabeh, Pontus Andersen, Simon Ejdertoft, Stephanie Harvey, Tanja Ingebretsen Kallin, Therese Skog och Victoria Klöfver för att vi har fått följa er i Big Brother-huset.

Big Brohter-redaktionen