Bonde söker fru

Dejtingsugna singelbönder får hjälp med att hitta kärleken. Bönderna får brev från sina potentiella partners och väljer ut sina favoriter. Några av dem kommer så småningom att flytta in hos sin favoritbonde för att se om kärlek uppstår.

Dejtingsugna singelbönder får hjälp med att hitta kärleken. Bönderna får brev från sina potentiella partners och väljer ut sina favoriter. Några av dem kommer så småningom att flytta in hos sin favoritbonde för att se om kärlek uppstår.

Här är bönderna i Bonde söker fru 2021

PROGRAMINFORMATION
För sextonde året i rad ger sig Linda Lindorff ut i landet för att träffa singelbönder på jakt efter kärleken. Den 8 april sänds årets castingprogram inför Bonde söker fru 2021.

TV4:s viktigaste vårtecken är här! Det har nämligen blivit dags att stifta bekantskap med bönderna i årets Bonde söker fru. Tv-tittarna har som vanligt chansen att skriva brev till den bonde som väckt deras intresse och som de vill träffa och lära känna bättre.

– Jag vet att jag säger det varje år, men efter att ha träffat årets bönder kan jag säga att det finns all potential för att det här ska bli den bästa säsongen någonsin, säger Linda Lindorff, programledare för programmet.

Här är årets bönder:

Greta Berglund, 27 år

Ekologisk bonde från Kärrbo

På en gård lika vacker som i Astrid Lindgrens sagor bor bonden Greta. Hon driver en ekologisk gård med hästar, kor, får och grönsaksodlingar tillsammans med sin familj. Greta är varm och närvarande tjej som står med båda fötterna jorden. Hon är full av energi och hennes engagemang i djuren och lantbruket är tydligt. När hon inte arbetar på gården jobbar hon deltid som akutsjuksköterska.

Gretas framtida kärlek får gärna vara spontan, händig och visa sina känslor

Greta längtar efter kärleken, ett ”vi” och en lagspelare i livet. Hon vill träffa en kille som kan få med henne på lite spontana upptåg, som gärna får vara lite händig och kan visa känslor.

Skicka ett brev till Greta.

Jenny Pettersson, 31 år

Grisbonde från Väddö

På Väddö utanför Norrtälje bor grisbonden Jenny. En tjej med härlig utstrålning och smittande skratt. Jenny har i flera år bott i storstan och jobbat som frisör, men för några år sedan flyttade hon tillbaka till landsbygden för att driva familjegården tillsammans med sina föräldrar. Ett livsstilsbyte som var välkommet för Jenny som längtade tillbaka till lugnet.

Jenny vill träffa en kille som förstår hennes liv som bonde

Jenny tycker nu att hon har allt i livet, utom den där sista procenten – kärleken. Hon längtar efter en kille att kunna luta sig mot, någon som vill dela allt med henne och har förståelse för hennes liv som bonde.

Skriv ett brev till Jenny.

Pär Eric ”Peja” Nilsson, 63 år

Mjölkbonde från Björnås

Inte långt från Falkenbergs stränder bor mjölkbonden Pär-Eric, eller Peja som han kallas. Han driver en stor mjölkgård med 400 kor och levererar mjölk till en av Europas största kesofabriker. En charmerande man med glimten i ögat och stor passion för lantbruket och djuren.

Pär Eric ”Peja” drömmer om en varm och romantisk kvinna

Peja har allt på plats i livet, utom kärleken. Singellivet är inget för honom, han beskriver sig som en tvåsamhetsmänniska och längtar nu efter en relation. Han drömmer om en varm och romantisk kvinna, eftersom romantik är självklart för honom i en relation. Peja pysslar gärna om sin käresta med allt från blommor, mysig middag och till och med fotmassage.

Skicka ett brev till Peja.

Daniel Eriksson, 27 år

Spannmålsbonde från Vara

Utanför för Vara i Västergötland bor spannmålsbonden Daniel. En otroligt varm, charmig och blygsam kille som dagdrömmer i traktorn om att hitta den rätta. Passionen för lantbruket har alltid funnits och för Daniel har livet på gården alltid varit en självklarhet. Han vill träffa en tjej som precis som han vill leva ett liv på landsbygden.

Daniel är redo att träffa den rätta

När Daniel inte jobbar bakar han gärna, eller tar en sväng om i en rivig bugg. Daniel längtar efter pirr och fjärilar i magen och har beslutat sig för att inte låta blygheten komma i vägen för hans lycka.

Skicka ett brev till Daniel.

David Kurtsson, 33 år

Skogsbonde från Stockaryd

På en gård mitt i de småländska skogarna hittar vi skogsbonden David. Han är en trygg och omtänksam förhållandekille som trivs som allra bäst i en relation. För honom är romantik och omtänksamhet självklarheter i en relation, likaså respekt och kommunikation.

David värderar respekt och kommunikation i ett förhållande

David har sedan barnsben haft ”blicken mot skogen” och när han inte arbetar där ägnar han sig åt sina stora intressen jakt och fiske. David längtar efter att träffa kvinnan i hans liv, någon att ta nästa steg tillsammans med och bilda familj med i framtiden.

Skicka ett brev till David.

Mikael "Backis" Backstulid, 36 år

Skogsbonde från Vreta kloster

Mikael, eller Backis som han kallas, är skogsbonde och bor på en gård i vackra Östergötland. Backis är en kärlekslängtande vasaloppsfantast med stor passion för lantbruket och gamla bilar. Han har otroligt mycket kärlek inom sig som han längtar efter att få ge till någon.

Vasaloppsfantasten Backis längtar efter den stora kärleken och att få bilda familj

Det är svårt att inte svepas med av hans charm. Efter en tid som singel är han nu redo att hitta den rätta och bilda familj. Han har själv vuxit upp i en trygg och kärleksfull familj och längtar nu efter att kunna ge samma kärlek till en egen familj i framtiden.

Skicka ett brev till Backis.

Carl "Calle" Larsson, 47 år

Vallbonde från Vittene

Här har vi en utåtriktad, energisk bonde med glimten i ögat som bor på en otroligt vacker gård i Vittene, ett stenkast utanför Alingsås. Calle gillar att röra sig i flera världar, lika mycket som han älskar sitt liv på gården. Han har tidigare jobbat som flygvärd och tar gärna på sig kavajen för en kväll på stan, men det är gården som är Calles plats på jorden.

Fartfyllda Calle varvar gärna livet på landet med en kväll på stan

Barnfria veckor blir ensamheten extra påtaglig och han längtar väldigt mycket efter att få träffa den rätta kvinnan.

Skicka ett brev till Calle.

Filip Nilsson, 27 år

Spannmålsbonde från Strömsholm

På en stor, vacker spannmålsgård i Västmanland hittar vi bonden Filip. Han är en driven, ödmjuk och sprallig kille med en massa energi. När han inte driver den stora gården på egen hand ägnar han sig gärna åt adrenalinfyllda aktiviteter: wakeboard på sommaren och snowboard på vintern. Utöver lantbrukare är Filip även utbildad snickare.

Filip är en driven och ödmjuk kille som letar efter den stora kärleken

Filip längtar efter en tjej som ska bli hans stora kärlek, att få känna värmen och den extra energin han får när han blir kär. Ingen undgår när Filip är kär – hans leende syns på långt håll och det hoppas han ska hända i sommar.

Skicka ett brev till Filip.

Greta i Västmanland söker passion, kärlek och ett "vi"

27-åriga Greta från Kärrbo utanför Västerås är redo att hitta sin stora kärlek. Hon driver en ekologisk gård med hästar, kor, får och grönsaksodlingar tillsammans med sin familj. Skicka ett brev till Greta på tv4.se.

Mikael "Backis" Backstulid längtar efter kärlek och barn

Mikael, eller Backis som han kallas, är skogsbonde och bor på en gård i vackra Östergötland. Backis är en kärlekslängtande vasaloppsfantast med stor passion för lantbruket och gamla bilar. Skicka ett brev till Backis på tv4.se.

Pelle efter uppbrottet: "Jag räckte inte till"

I Bonde söker fru 2019 träffade Pelle brevskrivaren Karin och deras kärlek växte snabbt. Ett år senare har de gått skilda vägar. Linda Lindorff gör ett återbesök och Pelle berättar vad som har hänt.

Bytte gården mot – en gård

I Bonde söker fru 2019 blev Oscar Fjärrstrand upp över öronen förälskad i Cissi Pettersson. Och kärleken håller i sig. ”Ett av de bästa åren i mitt liv.”

Sök till Bonde söker fru på TV4

Är du bonde och sugen på att söka kärleken med TV4:s hjälp? Då ska du självklart söka till Bonde söker fru! Ta chansen att nå ut till hela Sverige för att hitta din potentiella livskamrat.
** UPPDATERING. Ansökan för Bönder är stängd för 2021 **

Har inte hörts sedan kärleksresan

När Linda Lindorff besöker Mats Thomssons gård för att kolla hur det gått e kärleksresan med Johanna är det en besviken Mats som väntar. Efter resan har paret nämligen inte träffats alls.

Hittade ny kärlek – i gamla brevhögen

Erik Parai valde Emma i Bonde söker fru och åkte på kärleksresa. Men sedan gled de isär och Erik vände sig istället till den gamla brevhögen som Bonde söker fru lämnat kvar. Och där hittade han en ny kärlek.