Vintern 2021

Bachelorette Sverige

För första gången någonsin får vi en svensk Bachelorette. Passion och dramatik väntar när hon ger sig ut i kärleksdjungeln. Se fram emot såväl heta dejter som chockerande rosceremonier.

För första gången någonsin får vi en svensk Bachelorette. Passion och dramatik väntar när hon ger sig ut i kärleksdjungeln. Se fram emot såväl heta dejter som chockerande rosceremonier.

Julia Franzén är TV4:s första Bachelorette - Killar sök här

PROGRAMINFORMATION
I höst är det äntligen dags för ett av årets mest efterlängtade program Bachelorette Sverige. Nu är det klart att det är Julia Franzén som blivit utvald att stå i centrum för kärleksäventyret.

– Det känns fantastiskt att få göra det här och jag är så redo att hitta mitt livs kärlek, säger hon.

Tittarna har länge efterfrågat en svensk version av Bachelorette. Till hösten blir det verklighet. Intresset för att få vara med i programmet har varit högt och till slut föll valet på 30-åriga Julia Franzén från Lerum.

Den uppmärksamme känner kanske igen Julia Franzén från hennes medverkan i Robinson 2020. Den här gången är det en helt annan typ av äventyr hon ger sig ut på.
– Jag har levt ett liv där jag gjort allt man kan drömma om och skapat en karriär som jag är supernöjd med men nu längtar jag efter något annat. Jag är verkligen redo för att hitta kärleken. Jag vill ha bröllop och barn och hela den grejen, säger hon.

Julia Franzén är TV4:s första Bachelorette

Inspelningarna av svenska Bachelorette kommer att genomföras senare i vår. Nu öppnar ansökningen för de killar som vill vinna Julias hjärta. Men vad är det då för man hon är ute efter?

– Många tror nog att jag söker en typisk kostymkille som är snygg och lång med en bra karriär men det viktigaste för mig är att han är trygg och rolig. Jag vill ha en lite galen kille, lite rufsig sådär. Jag har ju träffat många killar men det har aldrig blivit rätt. Nu tycker jag att det är dags, säger Julia Franzén.

Programmet kommer att visas på Sjuan och TV4 Play under hösten/vintern 2021.


KILLAR - SÖK HÄR

Ansökan för singelkillar att medverka i Bachelorette Sverige är nu öppen.

https://shortaudition.com/BacheloretteKillar

Observera att TV4 samarbetar med externa produktionsbolag som tar emot och hanterar ansökningarna till våra program. Respektive produktionsbolag ansvar för att ge dig information om hur din ansökan hanteras.

Julia Franzén söker kärleken - Bachelorette Sverige

I höst är det äntligen dags för ett av årets mest efterlängtade program Bachelorette Sverige. Nu är det klart att det är Julia Franzén som blivit utvald att stå i centrum för kärleksäventyret. Nu öppnar ansökningen för de killar som vill vinna Julias hjärta. Läs mer och sök på tv4.se.

Bachelorette Sverige - Sök nu!

Många har längtat efter en svensk version av dejtingprogrammet Bachelorette. Nu händer det – Bachelorette Sverige väntas ha premiär hösten 2021 och jakten efter den optimala singelkvinnan har börjat.

Bachelorette kommer till Sverige och TV4

PROGRAMINFORMATION
Tittarna har länge efterfrågat en svensk version av dejtingprogrammet Bachelorette. Nu händer det – Bachelorette Sverige väntas ha premiär hösten 2021 och sökandet efter den optimala singelkvinnan har börjat.
– Vi letar efter en härlig, rolig och självständig kvinna med skinn på näsan, säger Catrin Magnusson, exekutiv producent.