Big Brother Sverige

Följ med på ett av världens mest omtalade sociala experiment. I 100 dagar lever en grupp deltagare inlåsta i ett hus, utan någon kontakt med omvärlden, helt styrda Big Brothers hårda regler.

Följ med på ett av världens mest omtalade sociala experiment. I 100 dagar lever en grupp deltagare inlåsta i ett hus, utan någon kontakt med omvärlden, helt styrda Big Brothers hårda regler.

Mergim Feka gör comeback i Big Brother: "Ingen kan sänka mig!"

PROGRAMINFORMATION
Sång, dans, färg och kaos genomsyrade Mergim Fekas senaste Big Brother-äventyr.
Nu får han en ny chans och den tänker han ta till vara på.
– Det är Allstar-Mergim, vem klår mig?

Tristessen är påtaglig. Mergim Feka befinner sig vid intervjutillfället i karantän och vet inte vart han ska ta vägen. 22-åringen från Hässleholm försöker stilla nervositeten med att titta på förra säsongen av Big Brother, då han själv var med, för att ha något att göra. Det är inte första gången.

– Ja men snälla nån, det är så jävla tråkigt! Jag pratar med väggen. Jag skämtar inte ens. Jag är så energifylld och att sitta inlåst i ett rum är inte min grej. Jag hatar att vara hemma när jag är hemma, då brukar jag alltid vara ute. Just nu kollar jag på min säsong, från början till slut. Haha, jag har redan sett den en gång men jag kollar på den igen bara för att ha något att göra, säger skåningen.

På måndagen gör han comeback i Big Brother-huset, redo att visa en annan sida av sig själv. Förra året var det för mycket drama, för mycket negativitet, för mycket kaos, för lite Mergim Feka.

– Jag kommer fortfarande säga vad jag tycker och tänker. Har alltid varit sån som person. Jag står upp för mig själv. Ingen kan sänka mig! Men jag kommer inte starta något och attackera alla andra. Jag har varit med om det själv och kommer hjälpa deltagarna där inne. Jag kommer hänga med alla och inte favorisera någon.

"Det är Allstar-Mergim, vem klår mig?"

Den 22-åriga skåningen är medveten om att det förmodligen är en nackdel att komma in senare i ett program som man redan varit med i. Men enligt Mergim är det något som samhället bara måste börja acceptera.

– Ja, så ser det ut i dagens samhälle, man är med i program flera gånger och de får bara respektera att det är så. Jag gör bra tv och jag är underhållande. Det är Allstar-Mergim, vem klår mig? Jag hoppas de inte vill rösta ut mig bara för att jag har varit med tidigare. 

Det finns dock sidor Mergim Feka inte kan förändra. Det är dels den lättskrämda sidan, men också den kreativa och konstnärliga sidan som handlar om att använda sin kropp för att experimentera med diverse färger.

– Jag dog kanske minst 1000 gånger förra säsongen och tänker att vi tripplar det nu. De har ju inte haft skräckveckan än och den är antagligen när jag är där och då kommer jag bajsa på mig. Jag kommer verkligen dö.

– Jag har också tänkt att jag ska färga håret innan jag går in, för det är något som Mergim Feka gör. Brun-utan-sol på kroppen, absolut, min kropp är full av ”bus” – alltid redo.

Adrian Podde stormar ut efter bråket

PROGRAMINFORMATION
Idag börjar Militärveckan i Big Brother. Tittarna har utsett två generaler som sitter säkert och kommer att styra och ställa under veckan.

Militärvecka i Big Brother

PROGRAMINFORMATION
Bomber och granater - vi är halvvägs in i Big Brother.
Utmanarveckan är slut och en ny temavecka tar form när husgästerna blir militärer.
Tittarna har även möjlighet att rösta fram två av originaldeltagarna som ska sitta säkert och bli generaler.

Big Brother fyller huset - 150 nya deltagare klara

PROGRAMINFORMATION
Tidigare i veckan gjorde Mergim Feka, Victoria Klöfver och Julia Löfgren comeback i Big Brother.
Nu kan BB-sajten avslöja att huset kommer fyllas ytterligare och totalt ska 150 nya personer in under säsongen.

Interna storbråket som skakar Big Brother: "Rädd"

PROGRAMINFORMATION
Mergim Feka och Victoria Klöfver är bittra fiender även utanför huset.
Det avslöjar Mergim i en exklusiv intervju med BB-sajten.
– Det började med att hon avföljde mig på Instagram, säger han.