Karl Fredrik på Österlen

I det här blomstrande programmet följer vi med trädgårdsprofilen Karl Fredrik Gustafsson till hans vackra 1600-talsgård Eklaholm på Österlen. Här får vi njuta av bländande blomsterprakt och inspireras av Karl Fredriks passion för växter och blommor.

I det här blomstrande programmet följer vi med trädgårdsprofilen Karl Fredrik Gustafsson till hans vackra 1600-talsgård Eklaholm på Österlen. Här får vi njuta av bländande blomsterprakt och inspireras av Karl Fredriks passion för växter och blommor.

Karl Fredrik på Österlen får eget nyårsprogram

I våras gjorde TV4:s nya gröna livsstilsprogram Karl Fredrik på Österlen succé bland tittarna. Nu står det klart att Karl Fredrik och hans sambo Petter även kommer att förgylla avslutningen på året med det nya programmet Karl Fredriks nyår.

– Det kommer att bli ett härligt firande på Eklaholm och jag hoppas att tittarna vill vara med och skåla genom rutan, säger Karl Fredrik Gustafsson.

Trädgårdsmästaren och floristen Karl Fredrik Gustafsson slog igenom över en natt i våras när Karl Fredrik på Österlen hade premiär på TV4. Det stod tidigt klart att programmet får en ny säsong nästa år – men redan dagen innan nyårsafton välkomnas tittarna tillbaka till Eklaholm på vackra Österlen, där Karl Fredrik bor och verkar tillsammans med sin sambo Petter Kjellén och deras djur.

– Det finns många underbara julprogram men till nyår har det funnits ett tomrum tycker jag. Det känns fantastiskt att få möjlighet att inspirera tittarna till hur man kan skapa ett magiskt firande med blommor och dekorationer, säger Karl Fredrik Gustafsson.
I programmet kommer tittarna bland annat få tips om hur man kan ta vara på årets julblommor och förvandla dem till häpnadsväckande nyårsdekorationer.

– Jag och många med mig älskar blommor och jag tror att det är viktigare än någonsin att omge sig med vackra saker det här nyåret. En liten nyårsbukett och något gott att dricka och äta tycker jag att man ska försöka unna sig och det hoppas jag kunna inspirera till, säger han.

– Tittarna kan inte få nog av Karl Fredrik och det här blir som en liten nyårspresent till dem. Programmet är fullspäckat med inspiration och glädje – och så lite glamour såklart, säger Caroline Norrby, exekutiv producent på TV4.

Karl Fredriks nyår sänds onsdagen den 30 december klockan 20:00 på TV4. Det kommer även att finnas på TV4 Play.

Ny säsong av Karl Fredrik på Österlen

PROGRAMINFORMATION
Den 10 mars är det äntligen dags för säsong 2 av Karl Fredrik på Österlen. I den nya säsongen, som består av åtta avsnitt, kommer tittarna kunna följa Karl Fredrik och Petter under hela året på deras blomstrande gård Eklaholm.

Trailer för säsong 2 av Karl Fredrik på Österlen

På den vackra 1600-talsgården i Eklaholm på Österlen möter vi trädgårdsprofilen Karl Fredrik Gustafsson som tar oss med i sina stora sommarprojekt på gården. Vi får dessutom Karl Fredriks expertråd om trädgård, blommor och inredning.

Trailer för Karl Fredriks nyår

Karl Fredrik och sambon Petter bjuder in till ett magisk nyårsfirande på vackra Eklaholm. Tillsammans visar de hur man kan omvandla årets julblommor till häpnadsväckande nyårsdekorationer samtidigt som de välkomnar 2021 på ett inspirerande sätt.

Trailer för Karl Fredrik på Österlen

I det här blomstrande programmet följer vi med trädgårdsprofilen Karl Fredrik Gustafsson till hans vackra 1600-talsgård Eklaholm på Österlen. Här får vi njuta av bländande blomsterprakt och inspireras av Karl Fredriks passion för växter och blommor. Premiär 25 maj!