Extern länk
Början på sidans innehåll

Renées brygga

Renées brygga

Renée Nyberg bjuder in kända och intressanta svenskar som hon är nyfiken på att lära känna mer till en ö i Stockholms skärgård. Det blir förtroliga samtal om livet men också mycket skratt och upptåg.Förtroliga samtal, skratt och oväntade möten hos Renée Nyberg.

Renée Nyberg berättar om destruktiva relationen för Helen Sjöholm

Det blir ett känsligt samtal mellan Renée och Helen • Berättar om destruktiva relationen

I flera år har Renée Nyberg bjudit hem några av Sveriges mest folkkära personer till sin brygga för att umgås. Denna sommaren var inget undantag och nu är den nya säsongen av Renées brygga äntligen igång.

I det första avsnittet för säsongen får hon sällskap av Loa Falkman, Helen Sjöholm och Oscar Zia. Som vanligt bjuds det på privata historier, skratt, känslor och en massa gott att äta.

Renée öppnar upp sig

När Renée under kvällens program sätter sig ned tillsammans med Helen och pratar om vad musik kan betyda för människor kommer de in på ett känsligt ämne. En av Helens mest kända låtar är "Gabriellas sång" från filmen Så som i himmelen. Den handlar om en kvinna som bryter sig loss från en destruktiv relation. Och det är någonting som Renée känner igen sig i och väljer att dela med sig av sina egna erfarenheter.

Hör Renée berätta om den destruktiva relationen i klippet ovan.

Här brister Helen Sjöholm och Oscar Zia ut i sång

Här brister Helen Sjöholm och Oscar Zia ut i sång