Finalen i Årets kock live på TV4 Play

Finalen av Årets kock 2020 äger rum den 17 september, och livesänds på TV4 Play med eftersändning i Sjuan.

Finalen i Årets kock, där åtta kockar gör upp om titeln Årets kock 2020 hålls den 17 september och blir som tidigare kommunicerats ett digitalt event i år. Finalen kommer att sändas via TV4 Medias kanaler med livesändning i TV4 Play, samt eftersändning i Sjuan.

Finaltävlingen kommer att pågå under hela dagenr, varav den sista avgörande timmen kommer att sändas live i TV4 Play. Programledare blir tv-kockprofilerna Tareq Taylor och Tea Malmegård. Nytt för i år är att aktiviteterna runt Årets kock utökas till en hel vecka. Årets kock-veckan genomförs den 11-17 september och förutom att kora Sveriges bästa kock i SM i professionell matlagning, kommer programmet innehålla flera digitala aktiviteter inom gastronomi och näringsliv för hela branschen.

11-19:00 Årets kock - direkt från kockarnas kök
Direkt från Annexet i Stockholm pågår finalen av Årets Kock 2020 – SM i professionell matlagning. Alla vill vinna men bara en kan bli Årets Kock. Här kan du hela dagen följa finalisterna i sina respektive tävlingskök när de lagar upp sina tävlingsbidrag framför juryn.

19-20: 00 Final Årets Kock 2020
Direktsändning från Annexet i Stockholm där finalen av Årets Kock 2020 – SM i professionell matlagning går av stapeln. Under finalen tävlar de 8 finalisterna i flera moment, allt ska klaffa och kockarna måste leverera sitt absolut bästa trots tidspress, adrenalin och vetskapen om att de bara har en chans framför juryn. Den som lyckas bäst blir Årets Kock 2020. Programledare är kockprofilerna Tareq Taylor och Tea Malmegård.

Danska reaktionen på munskyddtvång: ”Meget godt”

På torsdagen infördes krav om munskydd på offentliga platser i Danmark. Vill du komma in på tillexempel gym och matvarubutiker så måste du nu bära munskydd. Ett välkommet krav enligt danskarna själva.

Här är Donald Trump – som skräckpumpa

Halloween står för dörren och att skära fram ansikten i pumpor är populärt. Men att karva fram USA:s president Donald Trump kanske inte hör till vanligheterna.

Byn som tappat flest invånare i Sverige

Den svenska landsbygden fortsätter att förlora invånare, vilket leder till allt sämre service. I Kristineberg i Lycksele kommun har 80 procent av befolkningen försvunnit sedan 60-talet.

Merkels stenhårda restriktioner

Stängda teatrar och biografer, igenbommade restauranger och i princip stopp för utländsk turism. Det är den tyska förbundskanslern Angela Merkels krav för att bromsa smittspridningen – men först måste hon övertyga sina kolleger i delstaterna.

Program från TV4