For you

Drama i serier som berör. Konflikter i verkligheten som chockar. Orättvisor i världen som upprör.

Drama i serier som berör. Konflikter i verkligheten som chockar. Orättvisor i världen som upprör.

Försök att skaffa barn leder till partnerbyte i serien Cold Hawaii

PROGRAMINFORMATION
I danska dramat Cold Hawaii har Bjørn and Karla dragit sig undan till en lugn by för att fokusera på att skaffa barn, men sexlivet går sådär och snart föreslås ett partnerbyte.

Bjørn (Aske Bang) och Karla (Marie Tourell Søderberg) har dragit sig undan till en lugn surfby på Jylland för att fokusera på att skaffa barn. Men all press och planering går ut över deras sexliv och Bjørn har börjat tvivla på sig själv.

Samtidigt kommer Bjørns bästa vän Mads-Emil (Allan Hyde) och hans nya tjej Simone (Marie Boda) på besök. De har uppenbarligen inga problem i sänghalmen, men däremot med Mads-Emils febrila försök att mörka sina tidigare relationer.

När det nykära paret hälsar på hos Bjørn och Karla leder det ena till det andra och snart föreslår killarna ett ömsesidigt partnerbyte.

Cold Hawaii är en dansk dramakomedi om relationer, ärlighet och vänskap.

Se Cold Hawaii på TV4 Play.

Kärlek möter politik i nya dramaserien Antingen eller

PROGRAMINFORMATION
I den danska dramaserien Antingen eller får vi träffa Maja och William som vaknar upp tillsammans efter en het natt och inser att de har sovit med fienden. Båda är politiskt aktiva och måste kämpa mot varandra i en tuff valkampanj, samtidigt som deras förälskelse växer.