Extern länk
Början på sidans innehåll

Biggest loser

Reality där människor får en chans att förändra sina liv genom att bryta osunda livsmönster och bli av med farlig övervikt.Reality där människor tar klivet mot en ny, hälsosammare livsstil.

Titta på TV4 Play
Sociala medier:

Biggest Loser gör comeback – Sök här

Biggest Loser har under flera säsonger har förändrat deltagares liv. Nu är det åter dags att för den som vill ta klivet mot en ny, hälsosammare livsstil att söka till programmet.

Uppdaterad: Publicerad:

I samband med comebacken kommer det välkända programmet att uppdateras och deltagarna kommer få en större bredd i den hjälp och coachning de får. Men även tittarna kommer mötas av flera nyheter som vi kommer berätta mer om längre fram.

- Det blir en efterlängtad comeback för ett populärt program. Årets deltagare kommer möta flera inspirerande och spännande nyheter i programmet under deras resa mot ett hälsosammare liv, säger Karin Dofs exekutiv producent på TV4 för Biggest loser.

Inspelningen av programmet börjar under hösten 2022. Ta chansen och sök redan idag. Sista ansökningsdagen är 20 juni.

Sök till Biggest loser här

Biggest Loser säsong 11 har premiär 2023 på TV4 och TV4 Play.

Observera att TV4 samarbetar med externa produktionsbolag som tar emot och hanterar ansökningarna till våra program. Respektive produktionsbolag ansvarar för att ge dig information om hur din ansökan hanteras.