Extern länk
Början på sidans innehåll

Bachelor

Passion och dramatik väntar när våra stiliga Bachelors ger sig ut i kärleksdjungeln. I ett vackert semesterparadis får de chansen att lära känna en grupp smarta och ambitiösa kvinnor och det bjuds på såväl heta dejter som chockerande rosceremonier.Passion och dramatik väntar när våra stiliga Bachelors ger sig ut i...

Titta på TV4 Play
Sociala medier:

TV4 söker en ny Bachelor Sverige 2022 – skicka in ansökan här

Nu söker vi nästa års Bachelor i TV4 • Är det någon du känner, eller kanske rent av du själv?

Uppdaterad: Publicerad:

Bachelor Sverige kommer tillbaka nästa år igen och nu påbörjas jakten på en Bachelor för den nya säsongen.

Vi letar efter en drömkille med hjärtat på rätt ställe, som verkligen är redo att hitta sitt livs kärlek. Helt enkelt killen som har allt, utom den sista pusselbiten. Och var kan chanserna att hitta sin pusselbit vara bättre än på magiska dejter i solen - med lika magiska tjejer?

Inspelningarna planeras att dra igång i början av våren 2022. Vi kommer naturligtvis att följa utvecklingen kring covid-19 och se till att inspelningarna genomförs tryggt och säkert för alla medverkande.

Sök till programmet genom att KLICKA HÄR!

Observera att TV4 samarbetar med externa produktionsbolag som tar emot och hanterar ansökningarna till våra program. Respektive produktionsbolag ansvar för att ge dig information om hur din ansökan hanteras.