Det har gått en månad sedan Mahsa Jina Amini dog efter att ha gripits av iranska moralpolisen – vilket blev startskottet för de omfattande protesterna i Iran.
Den senaste bekräftade dödssiffran är 200 människor, men mörkertalet tros vara stort. Enligt en rapport från människorättsorganisationen Amnesty har 23 barn dödats av säkerhetsstyrkornas olagliga våldsanvändning vid demonstrationer, men även där befarar man ett stor mörkertal.
– Det är ju en katastrof vad det gäller mänskliga rättigheter där vi ser att säkerhetsstyrkor skjuter skarpt mot fredligt protesterande och där barn så unga som 11 år har dött. Det är en förfärlig situation, säger Maja Åberg som är policyrådgivare på Amnesty.
Människor hindras från att söka vård
Samtidigt stänger regimen ner internet för att omvärlden inte ska kunna ta del av vad som pågår.
– Det är ju ganska uppenbart att man gör nedstängningar för att begränsa möjligheten att få ut information ur landet och också kunna dokumentera de brott mot mänskliga rättigheter som begås, säger Maja Åberg.
Amnesty har också kunnat dokumentera hur människor hindrats från att söka vård direkt på plats när personer har blivit skjutna och ligger och blöder.
– Vi vet också att människor drar sig för att söka vård, att man inte vågar gå till sjukhuset, eftersom det kan finnas representanter från säkerhetspolisen även där, säger Maja Åberg.
Se Maja Åberg berätta mer i spelaren ovan.