Nästa avsnitt 12 juli

Lotta på Liseberg

Från Stora scenen på Liseberg i Göteborg bjuder Lotta Engberg på allsång. Det blir också uppträdanden av välkända artister.

Från Stora scenen på Liseberg i Göteborg bjuder Lotta Engberg på allsång. Det blir också uppträdanden av välkända artister.

Sponsorer

Gevalia
Risskov
Dr Oetker
Videoslots

Publik till Lotta på Liseberg i sommar

Det blir publik och allsång i årets upplaga av Lotta på Liseberg. Totalt släpps 500 publikplatser framför Stora Scenen, anpassade efter Folkhälsomyndighetens restriktioner.

På söndag 20 juni är det premiär för sommarens Lotta på Liseberg på TV4 och TV4 Play. Programmet gästas av artisterna Lena Philipsson, Clara Klingenström, Sonja Aldén, Myra Granberg, Rymdpojken och E-Type. Och äntligen kan Liseberg ge besked om att det blir publik och allsång live i nöjesparken.

– Som vi har längtat efter vår underbara publik! Jag har ju tänkt att får vi bara en enda person, då blir det 100% bättre än förra året. Nu kommer vi kunna ha 500 personer i publiken på Liseberg, så det känns som en riktig glädjebomb!, säger Lotta Engberg.

Nöjesparken har anpassat publikplatserna till Folkhälsomyndigheternas restriktioner för publikevenemang med sittande publik. Ingen ståpublik tillåts, men totalt blir det 500 sittplatser framför Stora Scenen.

Biljetterna till premiären släpps 17 juni på Liseberg.se.

Sommarens Lotta på Liseberg på TV4 och TV4 Play:

Söndag 20 juni, 20.00 – extra långt premiärprogram

Måndag 5 juli, 20.00

Måndag 12 juli, 20.00

Måndag 19 juli, 20.00

Måndag, 26 juli, 20.00

Måndag 2 aug, 20.00

Måndag 9 aug, 20.00

Måndag 16 aug, 20.00 – finalprogram

Artisterna som gästar Lotta på Liseberg i sommar.

Artisterna som gästar Lotta på Liseberg 2021

PROGRAMINFORMATION
Med start den 20 juni bjuder Lotta Engberg in till en ny säsong av Lotta på Liseberg fullspäckad med musik och sång av en mängd populära gästartister såsom Loreen, Newkid, Charlotte Perrelli och Tusse.

Det här händer på Lotta på Liseberg den 26 juli

PROGRAMINFORMATION
Lotta står åter redo för att bjuda upp till allsång. För att sätta lite extra guldkant på kvällen har hon bjudit in Eric Saade, Hanna Ferm, Gustaf & Viktor Norén, Tess Merkel och Kikki Danielsson.