Bingolotto

Svenskt spelprogram. Programmet som bjuder på bingospel, namnkunniga gäster och musik av välkända artister från Bingolottostudion i Göteborg.

Svenskt spelprogram. Programmet som bjuder på bingospel, namnkunniga gäster och musik av välkända artister från Bingolottostudion i Göteborg.

Bingolotto med Casper Janebrink och Agneta Sjödin hela sommaren 2021

PROGRAMINFORMATION
30 år ska givetvis firas. Bland annat med direktsänd Midsommarbingo 25 juni och Bingolotto sommaren lång.
Lotta Engberg och Stefan Odelberg tar med blomster i håret med oss på allt som den svenska midsommartraditionen bjuder. Casper Janebrink och Agneta Sjödin ser därefter till att hålla vår underbara och efterlängtade årstid levande i bästa västkustmiljö.

2021 är ett jubileumsår för Bingolotto. 30 fantastiska år, med uppemot 17 miljarder i överskott till landets föreningar och organisationer, ska givetvis uppmärksammas.
Historiskt har Bingolotto tagit semester efter vårens avslutande sändning för att vara tillbaka i slutet av augusti.
Så blir det inte den här gången.
Så blir det inte i år.
Så vi ska fira.
Festen startar med en tre timmar lång direktsändning på midsommarafton med Lotta Engberg och Stefan Odelberg som programledare i härlig sommarmiljö.
Lotta Engberg:
– Det kommer att bli en klassiker tror jag. Detta att spela bingo på Midsommarkvällen. Istället för att plocka sju sorters blommor och lägga under huvudkudden så kan man vara med och spela bingo istället. Med chans att sätta mer guldkant på hela sommaren.
– Midsommar är den absolut bästa högtiden som jag kan relatera till så det ska bli jättekul att få fira midsommar med hela svenska folket, säger Stefan.

Efter midsommarkvällen är det dags för två andra profiler att över.
– Först direktsänd midsommarbingo i tre timmar, sedan får Lotta och Stefan välförtjänt semester. Men jag tänker inte alls gå hem, utan bjuda på mer Bingolotto hela sköna och långa sommaren, lovar Casper, programledare för nya Bingolotto Sommarkväll. Som Arvingarnas frontman kommer att leda tillsammans med TV-profilen Agneta Sjödin.

Programmet kommer att sändas söndagar från 4 juli, (20.00–21.30) på TV4 och hela vägen fram till att det ordinarie Bingolotto har höstpremiär 29 augusti.

I sommarupplagan kommer Agneta Sjödin och Casper Janebrink att ta med oss och produktionen ut från studion i Gamlestans Fabriker till somrig västkustmiljö med kvällssol, hav, strand och bryggor som kuliss. Till en doft av tång och salt som kommer att gå rakt igenom rutan.


Fakta: Så sänds Midsommarafton & Sommarkväll med Bingolotto - Dagar och tider
Fredag 25 juni, 20.00–23.00: Midsommarafton med Bingolotto.
Söndag 4 juli: 20.00–21.30: Bingolottos Sommarkväll.
Söndag 18 juli, 20.00–21.30: Bingolottos Sommarkväll.
Söndag 25 juli, 20.00–21.30: Bingolottos Sommarkväll.
Söndag 1 augusti, 20.00–21.30: Bingolottos Sommarkväll.
Söndag 8 augusti, 20.00–21.30: Bingolottos Sommarkväll.
Söndag 15 augusti, 20.00–21.30: Bingolottos Sommarkväll.
Söndag 22 augusti, 20.00–21.30: Bingolottos Sommarkväll.
Söndag 29 augusti, 18.00–20.00: Höstpremiär för Bingolotto.

Streama Bingolotto på TV4 Play

Ferry Svan kapar ved med motorsåg

Gunde Svans son Ferry siktar på att bli bäst i världen på timbersport och vann JVM-guld i maj i Hamburg. Här visar han upp sina färdigheter i Bingolotto.

Ferry Svan flisar ved i Bingolottos studio

Gunde Svans son Ferry siktar på att bli bäst i världen på timbersport och vann JVM-guld i maj i Hamburg. Här visar han upp sina våghalsiga yxkonster i Bingolotto.

"Ingvar I love you!"

En tittare från Värmland som vunnit en bil på Färgfemman utrycker sina känslor och säger till Ingvar ”Ingvar I love you”

Här grundlurar David Hellenius hela Bingolotto-studion

När Bingolotto firar 25 år passade TV4-programledaren David Hellenius på att skoja till det med frun Renée Nyberg. "Är du singel", frågade en Lars Kull som ringde in till Bingolotto-studion i Göteborg.

Bingolotto tillbaka till TV4

I höst gör Bingolotto entré i kanalen där allt började. Efter sju år i systerkanalan Sjuan är det nu dags för programmet att ta plats i TV4-tablån.