Extern länk
Början på sidans innehåll

Nöje

Nöje

Här hittar du höjdpunkter från TV4:s underhållningsprogramHär hittar du höjdpunkter från TV4:s underhållningsprogram

Kändisen blir tvåa i Masked Singer Sverige 2023: ”Jag bara njöt”

Personen bakom masken • ”Trodde att jag skulle dö – men det var också alldeles underbart”

Uppdaterad:Publicerad:

Han kom på en andra plats i Masked Singer Sverige.
Edvin Törnblom var kändisen som under säsongens gång gömt sig i Maneten.
– Att gå in i resan helt själv är helt sjukt, säger Edvin till TV4.

Han charmade både publiken, tittarna och panelen bakom sin mask. Det blev en andra plats för Maneten i Masked Singer Sverige 2023 – som visade sig vara Edvin Törnblom. När TV4 pratar med honom konstaterar han att han var glad över att ens få va med – en finalplats var långt ifrån vad han väntade sig.

– Mitt mål var att göra It's Raining Men. Jag var nöjd där eller vad man ska säga. Sen kände man ”jag kanske kommer till final, gud vad sjukt” – och sen hamnade jag där! Man kan ju säga så att ”det trodde jag aldrig”, men det trodde jag aldrig. Också de jag stod i final med! En tok-ära att få stå bredvid dem, säger Edvin.

– När det stod mellan mig och Karamellen var det KLART att jag ville vinna då. Och jag var så sjukt nöjd med mitt sista nummer, jag bara njöt. Att va Beyoncé i en och en halv minut.

Här avslöjas vem som gömmer sig bakom Maneten
Här avslöjas vem som gömmer sig bakom Maneten

”Jag bara skrek ja!”

För honom var det självklart att tacka ja när han fick fråga om att vara med.

– Det var en no brainer att tacka ja, jag bara skrek ja! De flesta som är med gör det för att deras barn älskar det, men jag var bara med i ett själviskt perspektiv, säger Edvin.

Den enda som visste om Edvins medverkan bland hans nära och kära var hans agent.

– Att gå in i resan helt själv är helt sjukt, att göra ett stort nummer framför en stor publik en gång i veckan och inte kunna prata om det är helt galet. Det är ju så konstigt, varför är Edvin ute i Spånga hela tiden?! Vad gör han där? Men det var också tjusningen, det kändes så kul att få ha den hemlisen för sig själv.

Och det blev inte riktigt som han hade tänkt sig.

– Det var så mycket mer svett, mycket mer tungt, mycket mer astmaattacker, mycket mer skrik på stackars deltagaransvariga när jag skrek efter vatten och trodde jag skulle dö. Men det var också alldeles underbart, säger Edvin.

– Men grejen är, jag vet inte hur det ser där? Man såg ju ingenting. Det känns inte som att jag varit med i det här programmet? Man ser ingenting, man hör ingenting, sen går man hem, fortsätter han.

Och det absolut läskigaste var?

– Allt var läskigt samtidigt som inget var läskigt. När man gör något sånt är det bara kasta sig ut, finns ingen återvändo.

Pernilla hyllar Maneten: ”Sägs att de inte har hjärna – men så smart” – se hela uppträdandet här
Pernilla hyllar Maneten: ”Sägs att de inte har hjärna – men så smart” – se hela uppträdandet här

Relaterat