Big Brother Sverige

Följ med på ett av världens mest omtalade sociala experiment. I 100 dagar lever en grupp deltagare inlåsta i ett hus, utan någon kontakt med omvärlden, helt styrda Big Brothers hårda regler.

Följ med på ett av världens mest omtalade sociala experiment. I 100 dagar lever en grupp deltagare inlåsta i ett hus, utan någon kontakt med omvärlden, helt styrda Big Brothers hårda regler.

Kliver in i Big Brother på sin 30-årsdag: "Kommer fucka ur"

PROGRAMINFORMATION
Dennis Asteson är redo att dricka bärs, fucka ur och göra sin grej.
Det avslöjar den nya jokern i en stor, öppenhjärtig och exklusiv intervju med BB-sajten.
– Det kommer bli en fucking banger, säger han.

Dennis Asteson, 30, kliver in i huset samma dag som han fyller 30. Det historiska ögonblicket kommer att dokumenteras av husets 50 kameror och med ett outröttligt festintresse i bagaget har han siktet inställt på att även göra det till en historisk kväll.

– Det är så jävla roligt och så jävla galet. Tänk dig i framtiden när folk frågar vad man gjorde på sin 30-årsdag och man svarar "det var pandemi så jag gick in och firade den i Big Brother-huset", säger Dennis och fortsätter:

– Allt klaffar så jävla bra! Jag ska ha fest inne i huset och jag tror alla kommer att tycka att det är skitkul med ett 30-årsfirande där inne. Det kommer bli en fucking banger.

Och fortsätter:

– Man kan nästan tro att allt är riggat! Men allt är så jäkla spontant! Allt bara klaffade! Jag är toktaggad på att dricka bärs, fucka ur och göra min grej, du vet.

"Jag ÄR festen"

Dennis jobbar till vardags som bilförsäljare, något han tror att han kommer ha användning för inne i huset.

– Jag är ganska lätt att ha och göra med, kan lätt smälta in i en grupp och är lite av en kameleont. Det är ju mitt jobb. Jag har aldrig ens kollat på Big Brother, haha. Jag vet inte ens hur man vinner och ser det mest som en fest.

– Sen är jag rädd att jag kommer säga något olämpligt som jag inte får säga i tv. Brukar inte ha något filter och har hört att de är ganska allvarliga när det kommer till sånt.

Enligt Dennis kan tittarna förvänta sig en rolig kille som kan svepa bärs.

– Jag är jävligt skön och eftersom jag är två meter lång så gillar jag att ta plats. Det faller mig ganska naturligt. Jag är aldrig på fest, jag ÄR festen liksom.

Han har noll tv-vana och tror att den största utmaningen kommer bli att glömma kamerorna.

– Jag kommer aldrig visa ballen öppet och gå runt naken, men man har funderat lite på om man ska guppa i sängen liksom. Det beror på hur mycket de visar och vilken situation man hamnar i. Man är ju ganska öppen. 

"Varit lite för många förhållanden"

Att hitta kärleken i Big Brother-huset är inte något som Dennis drar sig för.

– Det skulle jag absolut kunna göra. Jag har ingen speciellt typ just nu. Det brukar gå i perioder liksom. Förut hade man blonda, sen lite mörkare och så. Bara de är jävligt sköna och ser bra ut.

– Men jag har försökt hålla mig undan den senaste tiden. Det har varit lite för många förhållanden känns det som. 

Dennis hoppas att hans medverkan i Big Brother ska leda till fler tv-gig i framtiden.

Det är inte så att jag har värsta målen. Men absolut, om tittarna vill är jag öppen för fler tv-jobb. Jag skulle lätt kunna ha en youtube-kanal där jag och grabbarna åker runt och gör vår grej: krökar, festar och hänger med brudar.

Joel Kosari lämnar Big Brother

PROGRAMINFORMATION
Joel Kosari väljer att lämna Big Brother efter 73 dagar i Big Brother-huset på grund av personliga skäl.