Marcus om möjliga regeringskrisen efter V:s ultimatum ”Tror på pang!”

• Bara timmar kvar till möjlig regeringskris

Marcus Oscarsson ger en tydlig bild av turerna kring misstroendeförklaringen, med bara några timmar kvar till Vänsterpartiledaren Nooshi Dadgostar träffar statsminister Stefan Löfven med hotet att fälla regeringen om den lägger fram ett förslag om marknadshyror. Och enligt Oscarsson är hotet konkret eftersom alla tycks glömt vad som ligger i fatet.

Stockholm Pride 2021 drar igång – detta händer i veckan

Idag drar Stockholm Pride igång och temat är "Nyckeln till frihet". Liksom förra året blir det ingen vanlig festival i år och inget pridetåg genom stan, men det kommer finnas fysiska evenemang. Vix Herjeryd, ordförande Stockholm Pride, går igenom vad vi kan förvänta oss av Pride-veckan.

Ryktet: Vaccinera dig och bli utkastad

Många asylsökande vågar inte vaccinera sig av rädsla att bli utvisade. Agneta Romin, ordförande för Flyktingruppen Falun och Anders Tegnell, statepidemiolog, om vad som hänt.

Så blir fysisk aktivitet roligt för barnen

Att barn är stillsittande är ett större problem än någonsin. Personlig tränare Mårten Nylén hänger i studion med barnen Livia, Leah och John hur man blandar lek och träning på ett kul sätt.