Big Brother Sverige

Följ med på ett av världens mest omtalade sociala experiment. I 100 dagar lever en grupp deltagare inlåsta i ett hus, utan någon kontakt med omvärlden, helt styrda Big Brothers hårda regler.

Följ med på ett av världens mest omtalade sociala experiment. I 100 dagar lever en grupp deltagare inlåsta i ett hus, utan någon kontakt med omvärlden, helt styrda Big Brothers hårda regler.

Här är alla bekräftade deltagare i Big Brother 2021

PROGRAMINNEHÅLL
Väntan är över. Imorgon drar årets säsong av Big Brother igång.
Här presenteras de tio första deltagarna i programmet.

Deltagare i Big Brother 2021:

Katti Göransson, 58, Bromölla Undersköterska och körledare
Katti är en riktig mångsysslare med ständiga projekt på gång. Musik är hennes stora passion och det spelar ingen roll om hon är DJ eller drar igång ett musikquiz, det är kontakten med musiken som är det viktiga. I huset hoppas Katti på att sprida positiv energi och hålla humöret uppe på de andra.

Judith Nodby, 27, Stockholm Jobbar som kyltekniker
Judith är en självsäker tjej med båda fötterna på jorden. Innan pandemin jobbade hon som kock och hon har bland annat varit på trestjärniga restauranger. Judith märks när hon kliver in i ett rum och är en riktig stämningshöjare. Förmodligen kommer hon stå för mycket av matlagningen i huset. 

Nardos Alberto, 22, Solna Arbetssökande
Nardos är ett yrväder som kommer att se till att det blir diskussioner i huset. Hon har ett hett temperament och vill att andra också ska visa känslor. Men det är inte bara attityd i Nardos utan hon har en mjuk sida också. Genom Big Brother hoppas hon kunna vinna svenska folkets hjärtan.  

Stephanie Harvey, 26, Sundbyberg Brevbärare
Stephanie är en tjej med väldigt mycket energi och en positiv syn på livet. Med sitt stora sinne för humor flirtar hon lätt in sig hos andra, något som kan vara en stor fördel i huset. Hon har jobbat som brevbärare i fem år och älskar sitt jobb. På fritiden går hon gärna på rave.

Therese Skog, 30, Stockholm Handläggare på Örebro universitet
Therese har länge velat vara med i Big Brother men det har alltid varit något i vägen. Nu som singel och nyinflyttad till Stockholm har tiden äntligen blivit rätt! Therese har pluggat arkeologi på universitetet men drömmer om att bli psykolog i framtiden. Kanske får hon möjlighet att öva på det i huset?

Emelie Svensson, 24, Ystad Studerande
Emelie är en tjej med skinn på näsan som alltid har en galen idé i bakfickan. Hon bor i dagsläget hemma i källaren hos sina föräldrar och tror att hennes föräldrar kommer tycka att det är skönt att slippa henne ett tag. Hon är energisk och älskar att bjuda på sig själv.

Joel Kosari, 20, Umeå
Butikssäljare
Joel skulle själv beskriva sig som en udda fågel med en kristen bakgrund som drömmer om att jobba med underhållning. Han är mån om att andra ska ha det bra nära honom och han är en känslostyrd kille som har nära till både skratt och gråt. Joel har aldrig varit kär – kanske kan han bli det i huset?

Pedram Aghabeh, 25, Upplands Väsby IT-konsult
IT-konsult till vardags, casanova på helgerna – det är Pedram i ett nötskal. Han kan få folk att smälta med sina ögon. Den största fobin han har är motorbåtspropellrar, något som förmodligen inte kommer att bli ett problem i huset – men man vet aldrig. 

Simon Ejdertoft, 26, Stockholm Arbetslös
Simon är en vinnarskalle ut i fingerspetsarna och vill alltid vara med där det händer. Han har lite kaxig fasad men är egentligen en mjuk kille. Närmast hjärtat håller han sin mamma. Simon har ett annorlunda partytrick som kanske kommer att dyka upp i huset.

Luis Lindberg, 47, Borås
Fritidspedagog
Luis är en lugn kille, men han är inte rädd för att ta en diskussion när det behövs. Han bryr sig om andra människor och försöker alltid hjälpa sådana som har det svårt. Han säger själv att han lagt sitt kärleksliv på hyllan för att fokusera på att hjälpa andra.

Pontus Andersen, 30, Malmö
Artist/musiker
Pontus är en positiv kille med mycket energi. Han har enligt sig själv en övernaturlig förmåga att se och lära känna människor och det tänker han använda till sin fördel för att ta sig så långt som möjligt inne i huset. Han brinner för musiken och har ett band som heter ”Coola kids” som han spelar över hela Sverige med. Han är en free spirit som hoppar på de flesta galenskaperna här i världen, med ett motto om att ta över världen på olika sätt varje dag.

Jesper Fröidh, 42, Ängelholm
Fritidspedagog
Jesper är killen med smilet som är van vid att bli filmad 24 timmar om dygnet efter en succésäsong i Paradise Hotel 2013. I sin PH-säsong skarvade han lite och sa att han var 27 år och inte de faktiska 35. Han är en nallebjörn och charmar sig in hos folk med sina dåliga ordvitsar och sitt pratglada sätt. Hos Jesper går orden i ett och man får spetsa öronen om man ska hinna med men med sin busiga blick och friska humör kommer han undan med det mesta.

Tanja Ingebretsen Kallin, 22, Göteborg Youtuber
Tanja Ingebretsen Kallin är ett härligt energiknippe som kan klämma ur sig vad som helst.

Adrian Podde, 30, Lund Säljare
Adrian har bollsport som passion och står sin familj nära. Han kan bli blyg om han gillar en tjej men det kan uppfattas som gulligt.

Big Brother har premiär måndagen den 15 februari klockan 21:00 på Sjuan, TV4 Play och C More. Veckofinaler visas måndagar klockan 21.00 på Sjuan, TV4 Play och C More under hela våren. Övriga studioprogram sänds tisdag till torsdag klockan 19:00 och dagliga sammanfattningar visas fredag till söndag klockan 19.00 på Sjuan, TV4 Play och C More. C More livestreamar Big Brother dygnet runt, och på TV4 Play kommer de bästa klippen löpande att publiceras.

Adrian Podde stormar ut efter bråket

PROGRAMINFORMATION
Idag börjar Militärveckan i Big Brother. Tittarna har utsett två generaler som sitter säkert och kommer att styra och ställa under veckan.

Militärvecka i Big Brother

PROGRAMINFORMATION
Bomber och granater - vi är halvvägs in i Big Brother.
Utmanarveckan är slut och en ny temavecka tar form när husgästerna blir militärer.
Tittarna har även möjlighet att rösta fram två av originaldeltagarna som ska sitta säkert och bli generaler.

Big Brother fyller huset - 150 nya deltagare klara

PROGRAMINFORMATION
Tidigare i veckan gjorde Mergim Feka, Victoria Klöfver och Julia Löfgren comeback i Big Brother.
Nu kan BB-sajten avslöja att huset kommer fyllas ytterligare och totalt ska 150 nya personer in under säsongen.

Interna storbråket som skakar Big Brother: "Rädd"

PROGRAMINFORMATION
Mergim Feka och Victoria Klöfver är bittra fiender även utanför huset.
Det avslöjar Mergim i en exklusiv intervju med BB-sajten.
– Det började med att hon avföljde mig på Instagram, säger han.

Arantxas stora avslöjande: "Flera plot twists"

PROGRAMINFORMATION
Flera överraskningar är att vänta när Big Brother närmar sig halvlek.
Det avslöjar programledaren Arantxa Álvarez i en stor intervju.
– Som tittare kommer det att bli superspännande, säger hon.