Extern länk
Början på sidans innehåll

Nöje

Nöje

Petra Mede hoppar av Let’s Dance – ryggproblem sätter stopp: ”Ledsen”

Besvikelsen: ”Hälsan tillåter det inte just nu” • Kristin Kaspersen ersätter – fick frågan i går

Uppdaterad: Publicerad:

Kristin Kaspersen kommer att programleda vårens säsong av Let’s Dance tillsammans med David Lindgren.
Hon hoppar in i stället för Petra Mede som inte kan medverka på grund av ryggproblem.

I den här situationen är det viktigaste att Petra tar hand om sig. Det finns bara en Petra Mede men jag är otroligt stolt över att få frågan om att ersätta henne, säger Kristin Kaspersen i ett uttalande.

Programledaren var själv deltagare i programmet för fyra år sedan och gick då hela vägen och tog hem segern tillsammans med danspartnern Calle Sterner.

– Jag ska erkänna att jag har saknat Let’s Dance-bubblan så mycket. Jag ska göra mitt yttersta för att tillsammans med David, dansarna, deltagare och jury se till att det blir en fantastisk säsong. Och oj vad jag ska ha kul!, avslutar Kaspersen.

Petra Mede har guidat tittarna genom programmet tillsammans med David Lindgren 2021 och 2022 men nu sätter alltså ryggproblemen stopp, med en vecka till premiären.

– Jag är så oerhört ledsen över att inte kunna programleda Let’s Dance i år men hälsan tillåter det inte just nu. Jag kommer dock att sitta fastnaglad framför teven varje lördagskväll. Det var inte längesen jag sa till Kristin att hon är en av de bästa programledarna vi har, säger Mede och fortsätter:

– Jag vet att hon och David kommer att bjuda på ett enastående Let’s Dance i år. Kristin har ju för jösse namn vunnit hela tjotaballongen en gång. Jag önskar alla deltagare stort lycka till.

Let's Dance har säsongspremiär den 18 mars på TV4 Play och TV4.

I spelaren ovan: Se Kristin Kaspersen berätta om uppdraget som programledare.

Relaterat
Lindgrens pik till Kaspersen: ”Njut nu av din sista lediga lördag”

Lindgrens pik till Kaspersen: ”Njut nu av din sista lediga lördag”