Extern länk
Början på sidans innehåll

TV4

Om TV4

Uppdaterad: Publicerad: Foto: TV4

TV4 är Sveriges ledande tv-kanal – och Sveriges främsta tv-hus. År efter år har TV4 levererat engagerande nyheter, storslagen underhållning, direktsänd sport och högklassigt drama. Från hela Sverige. Till hela Sverige.

TV4 såg dagens ljus, den 15 september 1990. Tittarsuccéerna har sedan dess avlöst varandra och i slutet av 1990-talet blev TV4 landets största tv-kanal. TV4 Play lanserades 2009 och på tjänsten finns stora delar av TV4:s innehåll tillgängligt för alla utan kostnad.

TV4 har sedan starten ständigt förändrats genom att tänka nytt och våga utmana. Svenska folkets förtroende för TV4 är högt och fortsätter att växa.

TV4:s publicistiska vision

TV4 Media är ett fritt massmediebolag som ägs av Telia Company med publicistiska verksamheter i Norden och Baltikum. TV4 Media står fritt och obundet från den egna ägaren, staten, politiska partier, organisationer, och ekonomiska sfärer. Vi har ingen ledarsida eller politisk färg.

TV4 Media värnar yttrandefrihet, pressfrihet och informationsfrihet. Innehållet som publiceras bedöms och värderas av redaktörer, producenter och ytterst av ansvarig utgivare. Vi värnar en bred och öppen debatt. Vår publicistik slår vakt om demokratin, alla människors lika värde och grundläggande fri- och rättigheter.

Vårt publicistiska arbete skyddas av yttrandefrihetsgrundlagar. Vi arbetar enligt de pressetiska reglerna och granskas av både lagstiftare och självsanerande system.
Vi skyddar alltid våra källor.

Ledningsgrupp TV4 Media


Casten Almqvist
Vd TV4 Media

Mathias Berg
Vice vd, Chef reklamaffären

Åsa Sjöberg
Innehållsdirektör

Åsa Barsness
HR- och kommunikationsdirektör

Henri Caddeo
Teknikdirektör/CTO

Ulrika Jensen
Chefsjurist

Ola Ekström
Finansdirektör/CFO

Kontakt:
Charlie Forsberg
Kommunikationschef
charlie.forsberg@tv4.se

Tittarfrågor?
tittarservice@tv4.se