Extern länk
Början på sidans innehåll

Bachelor

Bachelor

Passion och dramatik väntar när våra stiliga Bachelors ger sig ut i kärleksdjungeln. I ett vackert semesterparadis får de chansen att lära känna en grupp smarta och ambitiösa kvinnor och det bjuds på såväl heta dejter som chockerande rosceremonier.Passion och dramatik väntar när våra stiliga Bachelors ger sig ut i...

Sia Hatami är Bachelor 2022.
Foto: Robert Jadenfeldt/TV4

Sia Hatami är årets bachelor 2022

Är Siamak Hatami din drömkille? Nu kan du söka till den nya säsongen av Bachelor där du har chansen att vinna hans hjärta!

Uppdaterad: Publicerad:

Nu är det klart vilka som blir årets bachelors I TV4. En av dem är Siamak Hatami. Siamak är 34 år gammal och uppvuxen i Kalmar, han har rötter i Iran men bor sedan många år i Stockholm. Han är utbildad ingenjör men sadlade om för några år sedan, för att satsa på sin stora passion i livet- musiken. 

När han inte sitter i musikstudion kan man hitta honom på scen, i klätterhallarna eller på familjemiddag. Siamak, även kallad Sia, söker en tjej med driv, en passion och någon som vill ha en lustfylld och fartfylld vardag. 

Lär känna Siamak Hatami - årets bachelor 202214 februari, 2022
Lär känna Siamak Hatami - årets bachelor 2022

Precis som förra säsongen är det två killar som söker den stora kärleken i Bachelor Sverige. Förutom Siamak är det Christoffer Levi, läs mer om honom här.

Lär känna Sia Hatami
Lär känna Sia Hatami

Relaterat
Christoffer Levi är årets bachelor 2022

Christoffer Levi är årets bachelor 2022