Anton Ewald: "Jag har lärt mig av mina misstag"

Aktuell med nya låten ”DeLorean”

Minns ni DeLorean i Tillbaka till framtiden? Det är den där bilen som tar dem både framåt och bakåt i tiden.
Nu är artisten Anton Ewald aktuell med en låt som heter just DeLorean. Den handlar om drömmen om att kunna resa tillbaka och ändra något man sagt eller gjort.
- Jag tror många kan relatera till känslan att man skulle vilja ändra på en del som man gjort och sagt, säger han.
Ewald känner själv att han ångrar saker som han gjort tidigare i livet.
- Oj det är massor. Både i privatliv och karriärmässigt. Det finns massor av saker som jag hade gjort annorlunda. Men i det här fallet handlar det om en tjej som jag träffade när jag var yngre och jag önskar att jag hade skött det annorlunda. Men jag har lärt mig av mina misstag och gått vidare i livet, säger han.Så lurar du cykeltjuven

Marcus Noterius är i Åre där det snotts fler cyklar i fjol än tidigare år. Polisen har därför gjort en satsning på att försöka stoppa stölderna och berättar om sina knep för att inte bli av med sin cykel.

Löfven på EU-toppmöte mitt i regeringskris

Idag inleds ett två dagar långt EU-toppmöte i Bryssel, där 27 stats- och regeringschefer deltar. Trots regeringskrisen, kommer även statsminister Stefan Löfven att vara där. Utrikesreporter Tomas Kvarnkullen rapporterar från Bryssel.

Hade ont vid sex – led av okänd sjukdom

Vestibulit är en sjukdom som kvinnor kan drabbas av och som ger svåra smärtor i underlivet. En sjukdom som kan innebära att det gör ont vid samlag, gynundersökningar och vid användning av tampong. Studenten Jennifer Lännerholm berättar om hur hon upptäckte sjukdomen. Medverkar gör även överläkaren Nina Bohm Starke, som vill uppmärksamma sjukdomen för att hjälpa andra.

Dejtingexperten – så lyckas du med din sommarflirt

Det är semestertider många av oss är vaccinerade och ligger kanske i startgroparna för en sommarflirt. Vår dejtingexpert och doktor i psykologi, Angela Ahola reder ut hur man får till den bästa sommardejten.