Ilska när Nadal tog sig till semifinal

Världstvåan i tennis - Rafael Nadal - är klar för semifinal i ATP-slutspelet i London. Detta efter seger mot den regerande mästaren Stefanos Tsitsipas med 3-0 i set.

Spanjoren Rafael Nadal har en lång och framgångsrik karriär bakom sig med 20 grand slam-segrar och mängder av ATP-titlar. Men ATP-slutspelet har han fortfarande aldrig vunnit - hittills har det som bäst blivit en finalplats vid två tillfällen. Men nu kan det vara dags.

Sent på torsdagskvällen besegrade han den regerande mästaren från Grekland - Stefanos Tsitsipas - i tre raka set, 6-4, 4-6, 6-2. Nu väntar semifinal mot den ryske världsfyran Daniil Medvedev.Relaterat


Sveriges spelplatser i EM kan flyttas

Sverige är tänkt att spela sina matcher i Bilbao i Spanien och i Irlands huvudstad Dublin. Men nu rapporterar nyhetsbyrån AP att de städerna, samt matcherna på Hampden Park i Glasgow riskerar att tappa sina värdskap.

Match flyttades efter hot mot vaktmästare

Väsby i hockeyallsvenskan skulle ta emot Södertälje på hemmaplan i Renew Arena, men bara timmar innan stängdes hallen och matchen tvingades flytta till Södertälje. Detta efter att vaktmästare som arbetar i anläggningen blivit utsatta för bland annat hot och misshandel.

Isaks målsvit bruten mot Real Madrid

Alexander Isaks sex matcher lång målsvit i den spanska ligan bröts på tisdagskvällen. Isaks Real Sociedad spelade oavgjort borta mot Real Madrid.

Möt supervallaren bakom VM-succén

Jonna Sundling är något oväntat VM-drottning i Oberstdorf med två guld hittills. Bakom framgångarna finns supervallaren Perry Olsson.

Fiasko för Malmö – ute ur cupen

Malmö FF är utslaget ur svenska cupen. Regerande svenska mästaren förlorade måstematchen borta mot GAIS och står därmed på noll poäng med en match kvar av gruppspelet.

Önerud om cancern: "Som en dödsom"

För drygt ett år sedan drabbades Simon Önerud av hudcancer. Nu berättar HV71:s lagkapten för första gången om den tuffa perioden.

Asllani närmar sig comeback

Efter hjärnskakningen för två veckor sedan är Kosovare Asllani på bättringsvägen. Real-Madrid-stjärnan är med på landslagslägret på Malta och hoppas på att vara redo för spel inom kort.

Sportåret 2020

2020 var ett märkligt år. Inte minst för idrotten. Vi har låtit våra profiler minnas tillbaka. Vad minns man från idrottsåret.