Dejan Kulusevski vill se Blågult ta efter Ronaldo

"Han spelar inte bara matchen - han är redo en vecka innan", säger Kulusevski om sin lagkamrat.

På onsdag väntar nästa stormatch i Uefa Nations League, då Sverige ska ta sig an Portugal på bortaplan. Då ställs Dejan Kulusevski mot nye lagkamraten Cristiano Ronaldo
- Det har varit kul. Vi har pratat om matchen och jag har skojat med honom och sagt att de kommer få det tufft. Han har sagt han blev imponerad av oss i första matchen, säger
Kulusevski.

Om att ha superstjärnan som motståndare säger Kulusevski: 
- Man måste ligga tätt på honom. Men vi får inte tänka för mycket på honom för det finns bra spelare runt omkring honom också.

Kalla sjua i comebacken

Charlotte Kalla gjorde säsongsdebut i världscupen efter att ha varit sjuk i covid-19. Det blev en fin sjundeplats i comebacken för 33-åringen.

Kalla tillbaka i världscupen

Efter att ha dragits med sviter av Covid-19 är Charlotte Kalla tillbaka i världscupen igen den hör helgen.

Kanadensiskt samarbete sänkte Frölunda

Efter tio raka förluster står nu Linköping på två raka segrar. På tisdagskvällen låg lagets kanadensare bakom bortasegern mot Frölunda i Scandinavium.

Sörenstam försvarar beslutet

Annika Sörenstam fick hård kritik efter att ha tagit emot frihetsmedaljen från Donald Trump. Nu uttalar sig golflegendaren för första gången.

Skicross-VM till Sverige

Nu är det klart att skicross-VM kommer att genomföras i Sverige och Idre Fjäll. Tävlingarna kommer att genomföras på Idre Fjäll om fyra veckor, 11-13 februari.

Möt SHL:s längsta forward

Frölundas 19-åring Elmer Söderblom är över två meter lång och väger 108 kilo.

Sportåret 2020

2020 var ett märkligt år. Inte minst för idrotten. Vi har låtit våra profiler minnas tillbaka. Vad minns man från idrottsåret.

Håkan Loob - Sveriges vigaste 60-åring?

I vår intervjuserie "Wikegård vs" har Niklss Wikegård träffat legendaren Håkan Loob hemma i Karlstad. Samtliga Niklas Wikegårds möten finns att se på C More.