Här gör Tigers 11-årige son en eagle

Charlie Woods stal showen under den första rundan av PNC Championship.

I tävlingen i Orlando, Florida, spelar tidigare major-vinnare spelar i par med familjemedlemmar. Tiger Woods tävlar för första gången ihop med med sin 11-årige son Charlie och under första rundan visade lill-Tiger prov på stor talang.

Från 160 meter slog Charlie ett perfekt inspel och kunde sen sänka den korta putten för en eagle på ett par fem-hål. Far och son Woods ligger på delad sjätteplats i tävlingen efter den första rundan.

Relaterat


Kanadensiskt samarbete sänkte Frölunda

Efter tio raka förluster står nu Linköping på två raka segrar. På tisdagskvällen låg lagets kanadensare bakom bortasegern mot Frölunda i Scandinavium.

Sörenstam försvarar beslutet

Annika Sörenstam fick hård kritik efter att ha tagit emot frihetsmedaljen från Donald Trump. Nu uttalar sig golflegendaren för första gången.

Skicross-VM till Sverige

Nu är det klart att skicross-VM kommer att genomföras i Sverige och Idre Fjäll. Tävlingarna kommer att genomföras på Idre Fjäll om fyra veckor, 11-13 februari.

Möt SHL:s längsta forward

Frölundas 19-åring Elmer Söderblom är över två meter lång och väger 108 kilo.

Sportåret 2020

2020 var ett märkligt år. Inte minst för idrotten. Vi har låtit våra profiler minnas tillbaka. Vad minns man från idrottsåret.

Håkan Loob - Sveriges vigaste 60-åring?

I vår intervjuserie "Wikegård vs" har Niklss Wikegård träffat legendaren Håkan Loob hemma i Karlstad. Samtliga Niklas Wikegårds möten finns att se på C More.