Så räddar du din torra vinterhud

Har din hud blivit torr och fnasig i vinterkylan? Då är du inte ensam. Hudterapeut Sofia Mellström tipsar om vad du kan göra och vilka produkter som fungerar. Som en bonus får du receptet på en egen ansiktsmask!

Avène - Cold Cream (99 kr)
Beauté Pacifique - Xtra Dry Fix (319 kr)
Maria Åkerberg – Face Balm (349 kr)
Ultrasun – Face Mineral SPF 30 (249 kr)
Eucerin – Sun CC SPF 50 (119 kr)
Neals Yard Remedies – Bee Lovely Handcream (159 kr)
Kiehl´s - Ultimate Stength Hand Salve (från 159 kr)
Maria Åkerberg – Lipcare Vanilla (99 kr)
Försvarets Hudsalva (45 kr)

Gör en egen mask med hjälp av tre ingredienser.
Du behöver:
1 tsk Honung
1 tsk Kokosolja
1 tsk Aloe Vera gel (finns på apoteket)
Rör ihop allt till en jämn smet och applicera på ansiktet i ca 15 min. Skölj sedan.

Kan det vara Sveriges största koja ”Här har vi matsalen”

Sex unga grabbar från Åre har Byggt vad som kanske kan vara en av Sveriges största trädkojor. Bygget är tio meter högt och har hittills inte kostat killarna en krona och just nu gör dom succé i sociala medier med sin spektakulära trädkoja. På plats i Kojan har vi Marcus Noterius.

Så lurar du cykeltjuven

Marcus Noterius är i Åre där det snotts fler cyklar i fjol än tidigare år. Polisen har därför gjort en satsning på att försöka stoppa stölderna och berättar om sina knep för att inte bli av med sin cykel.

Löfven på EU-toppmöte mitt i regeringskris

Idag inleds ett två dagar långt EU-toppmöte i Bryssel, där 27 stats- och regeringschefer deltar. Trots regeringskrisen, kommer även statsminister Stefan Löfven att vara där. Utrikesreporter Tomas Kvarnkullen rapporterar från Bryssel.

Hade ont vid sex – led av okänd sjukdom

Vestibulit är en sjukdom som kvinnor kan drabbas av och som ger svåra smärtor i underlivet. En sjukdom som kan innebära att det gör ont vid samlag, gynundersökningar och vid användning av tampong. Studenten Jennifer Lännerholm berättar om hur hon upptäckte sjukdomen. Medverkar gör även överläkaren Nina Bohm Starke, som vill uppmärksamma sjukdomen för att hjälpa andra.