Don't stop the music

Under två livesända timmar fyllda med musik leder Sarah Dawn Finer och Martin Stenmarck musikgalan ”Don't stop the music”. Kvällen arrangeras av Insamlingsstiftelsen Svenska Musikfonden som arbetar för att stötta alla i musikbranschen som på olika sätt drabbats av pandemin.

Under två livesända timmar fyllda med musik leder Sarah Dawn Finer och Martin Stenmarck musikgalan ”Don't stop the music”. Kvällen arrangeras av Insamlingsstiftelsen Svenska Musikfonden som arbetar för att stötta alla i musikbranschen som på olika sätt drabbats av pandemin.

Zara Larsson klar för TV4-programmet

Det står nu klart att även Zara Larsson, Miriam Bryant, Loreen, Mariette, kören Get Up Soul Choir och Mikael Tornving kommer uppträda på musikgalan ”Don't stop the music” som sänds på TV4 nu på lördag den 30 januari.

Musikgalan samlar Sveriges största artister och direkt från Hamburger Börs i Stockholm väntar en musikupplevelse som ingen sett förut. Det blir musikframträdanden på högsta nivå och i unika konstellationer, med musik från bland annat ABBA, Avicii, Roxette och de största musikalerna. Men mycket mer finns att se fram emot när musiksverige samlas för att hedra och bevara det svenska musikundret.

- Jag är övertygad och förväntansfull på att vi nu kan erbjuda tittarna flera unika musikupplevelser som de aldrig sett förr. Jag vågar utlova gåshud. Det är väldigt glädjande att så många väljer att vara med, jag har svårt att komma på ett annat tillfälle där så många folkkära artister tidigare samlats på det här sättet, säger Jonathan Nordin, exekutiv producent på TV4.

- Zara Larsson fortsätter lysa med sin musik och kommer på galan göra en ny tolkning utav en av våra största svenska låtar, fortsätter Jonathan.

- Intresset för hyllningskvällen har varit enormt. Vi sitter just nu och arbetar fram alla detaljer för galan. Det är ett stort team av musiker och kreatörer som jobbar dygnet runt med alla detaljer. Två av Sveriges mest meriterade producenter, Mikael Gordon-Solfors och Mats Jankell, leder arbetet med att sy ihop denna unika hyllningskväll, säger Nordin.

Musikgalan direktsänds i TV4 och TV4 Play lördagen den 30 januari mellan 20:00 - 22:00.

Artister som medverkar i Don't Stop The Music 2021

Miljonpublik såg galan Don't Stop The Music i TV4

PROGRAMINNEHÅLL
På lördagskvällen visades den stora musikgalan Don't Stop The Music i TV4 med artister som First Aid Kit, Lars Winnerbäck, Tommy Körberg, Helen Sjöholm, Zara Larsson m.fl.
- Livemusiken är saknad och älskad, säger Jonathan Nordin, exekutiv producent.

Martin Stenmark - Blinding Lights

Under galan "Dont Stop The Music" så hyllas det svenska musikundret. Svenska låtskrivarna Max Martin och Oscar Holter har skrivit Weeknds "Blinding Lights". Här framför Martin superhiten.

Privata initiativ räddar den svenska klassiska musiken

Violinisten Daniel Lozakovich är en världsberömd svensk violinist. Daniel, Fabian Düberg och många andra inom den klassiska musiken kan musicera tack varje bidrag från privata givare. En av dem är Anders Wall som skapat en stiftelse för att stötta talanger inom bland annat musik.

Don't stop the music - Officiell trailer

Följ med när artister som Tomas Ledin, Molly Sandén, Lars Winnerbäck och First Aid Kit m.fl. samlas för att stötta musiksektorn som drabbats hårt av pandemin. Galan arrangeras av Svenska musikfonden och leds av Sarah Dawn Finer och Martin Stenmarck.

TV4 sänder musikgalan ”Don't stop the music”

Under två livesända timmar fyllda med musik leder Sarah Dawn Finer och Martin Stenmarck musikgalan ”Don't stop the music” från anrika Hamburger Börs i Stockholm. Kvällen arrangeras av Insamlingsstiftelsen Svenska Musikfonden som arbetar för att stötta alla i musikbranschen som på olika sätt drabbats av pandemin. För många scenografer, ljudtekniker och musiker har möjligheterna att försörja sig försvunnit helt.