Lördagar 20:00

Let's dance

Följ med när kända svenskar kastar sig ut på dansgolvet tillsammans med landets bästa tävlingsdansare. Varje vecka lär de sig nya danser samtidigt som de försöker imponera på den hårda juryn.

Följ med när kända svenskar kastar sig ut på dansgolvet tillsammans med landets bästa tävlingsdansare. Varje vecka lär de sig nya danser samtidigt som de försöker imponera på den hårda juryn.

Ett helt nytt moment i kvartsfinalen av Let's dance

Vi lämnar förra veckans ikoniska ABBA-tema och går vidare mot en ny lördag fylld av utmaningar.

I kvällens program väntar en spännande kvartsfinal! Inte nog med att fyra par ska bli tre, en ny utmaning kommer också att ges till deltagarna. Direkt efter att paren har dansat sin första dans får de en utmaning att ta sig an. Utmaningen innebär att dansparen ska dansa sin andra dans till en låt de aldrig hört förut.

- Det ska bli spännande att se hur alla reagerar på utmaningen. Jag är nervös men väldigt taggad, säger Filip Lamprecht som dansar med Linn Hegdal.

Vilka tre par som kommer att gå vidare till semifinal återstår att se. Spänn fast säkerhetsbältena för kvällens program kommer att bjuda på fart, spänning och nervositet!Här utses vinnaren av Let’s dance 2021

Finalparen har gett max av sig själva i tre danser och vi har fått se en sprakande dansshow. Juryns poäng är utdelade och det är dags att redovisa tittarnas röster. Vem vinner Let’s dance 2021 och får lyfta glasskon?

Filip Lamprecht vinner Let’s dance 2021

Efter kanske Let’s dance mest jämna final någonsin är det Filip som vinner årets final och får lyfta glasskon.
– Jag har inga ord. Jag har så tacksam, säger Filip.

Keyyo & Hugo utmanas av juryn med en samba

I premiären av Let’s dance 2021 dansade Keyyo & Hugo samba till Sias “The Greatest”. Nu utmanar juryn dem att dansa om den i semifinalen av Let’s dance 2021.

Här antar Anis & Katja juryns quick step-utmaning

Det är juryns kväll i Let’s dance och de har därmed bestämt att Anis & Katja ska få dansa om sin quick step som de gjorde i premiären av Let’s dance. De dansar till “Blinding Lights” av The Weekend.

Michel Tornéus åker ur Let’s dance i kvartsfinalen

Efter en kvartsfinal med otroligt hög nivå, en helt ny utmaning och spännande duell blev det Michel som fick lämna Let's dance.
- Jag har haft jättekul så det känns tråkigt att behöva lämna, sa Michel Tornéus som dansar med Jasmine Takács.