Wild kids

Äventyrsprogrammet Wild Kids utspelar sig långt in i Järvsös skogar där två lag utmanas i tuffa tävlingar med målet att vinna en resa till Afrika. Under några intensiva sommarveckor får barnen leva vildmarksliv utan varken surfplattor eller snabbmat.

Äventyrsprogrammet Wild Kids utspelar sig långt in i Järvsös skogar där två lag utmanas i tuffa tävlingar med målet att vinna en resa till Afrika. Under några intensiva sommarveckor får barnen leva vildmarksliv utan varken surfplattor eller snabbmat.

Ny säsong av Wild kids – här är deltagarna

Snart är det dags för en ny äventyrsfylld säsong av Wild kids. Programmet har premiär 15 januari på C More och Linda Lindorff är tillbaka i rollen som programledare. Nu presenteras de modiga deltagarna.

Den nya säsongen av Wild kids drar igång den 15 januari på C More. Äventyret tar plats i Järvsös djupa skogar där elva barn tävlar om att bli Lejon eller Björnar. De som inte lyckas knipa en plats hamnar i de laglösas läger. Samtidigt smyger mystiska inkräktare, som kan komma att spela en stor roll i handlingen, runt ute i vildmarken.

– Jag är så imponerad av barnen som tillbringat flera veckor ute i skogen, de är verkligen riktiga kämpar! Trots att det är en jättetuff tävling peppar de varandra och kämpar tillsammans, säger programledare Linda Lindorff.

Under några intensiva veckor utmanar barnen sig själva i tuffa tävlingsmoment, hittar vänner för livet och får testa en primitiv tillvaro i vildmarkslägren långt ifrån vardagens bekvämligheter. I finalen avgörs det slutligen vilket lag som tar hem segern och vinstresan – en vintersafari norr om polcirkeln.

– Det är fantastiskt att se barnens stolthet när de lyckas med något och jag känner mig minst lika stolt över dem själv. Årets säsong bjuder på många överraskningar, både för barnen på plats och tittarna hemma. Det här är ett äventyr man inte vill missa, säger Linda Lindorff.

Deltagare i Wild Kids 2021:

Charlie, 12, Stockholm

Charlie kommer från Stockholm men bor nu i Hong Kong med sin familj. På fritiden tycker hon om att spela rugby och hon älskar att tävla.

Filip, 11, Stockholm

Filip älskar att spela fotboll och drömmer att bli nästa Zlatan. Han är en rolig och påhittig kille som gärna tänker utanför boxen.

Selma, 12, Lund

Selma är en tuff tjej som tävlar i judo. Hon beskriver sig själv som ”lite crazy” och älskar att åka rullskridskor.

Tova, 13, Hönö

Tova har många järn i elden – hon håller på med allt från fotboll och friidrott till målning. Dessutom älskar hon djur och natur och hennes största dröm är att bli viltrehabiliterare

Nilo, 12, Värmdö

Nilo är en busig kille som inte tycker om att förlora – han har en riktig vinnarskalle. På fritiden tävlar han i Judo och tränar fotboll.

Noah, 12, Nybro

Noah är alltid glad och positiv – och han älskar att vinna. Han är snabbtänkt som få och dessutom riktigt grym på att simma.

Alvar, 12, Mölndal

Här har vi en sporttokig kille som håller på med innebandy, fotboll och basket. Han är en riktig tävlingsmänniska och gillar att ta täten.

Elsa, 10, Mora

Elsa är en energisk och modig glädjespridare. Hon älskar sport och har provat nästan alla sporter som finns. Det bästa hon vet är att träna.

Kai, 11, Sundsvall

Kai är en glad och målmedveten hockeykille som älskar skateboard och fiske. Han drömmer om NHL och hittar lugnet i att spela piano eller dragspel och i att mysa med sina undulater.

Nour, 11, Älvsjö

Nour är en glad tjej med koll på läget. Hon är scout och håller på med basket och friidrott på fritiden.

Anastasis, 11, Hammarö

Den här glada värmlänningen tycker att tävla är det roligaste som finns. Dessutom spelar han fotboll, gillar musik och att resa.

Sök till nya säsongen av Wild Kids 2022

** UPPDATERAT: Ansökan är stängd för denna gång. **
Gillar du spännande äventyr och tycker om att tävla? Då borde du söka till nya säsongen av Wild Kids 2022. Så här gör du för att söka.

Trailer för Wild Kids 2020

Äventyrsprogrammet Wild Kids utspelar sig långt in i Järvsös skogar där två lag utmanas i tuffa tävlingar med målet att vinna en resa till Afrika. Den 13 juni är det premiär för Wild Kids på TV4 & TV4 Play .

Sök till Wild Kids 2021!

Är du redo för ett nytt äventyr? Då borde du söka till Wild Kids 2021. Så här gör du för att söka.
* ANSÖKAN ÄR STÄNGD FÖR DENNA GÅNG. *

De tävlar i nya säsongen av Wild Kids på C More

Det är äntligen dags att följa elva taggade barn som satsar allt i äventyrsprogrammet Wild Kids. Långt inne i Järvsö skogar möts de i tävlingar som kräver styrka, snabbhet och påhittighet, men framförallt ett bra lagarbete.

Promo: Wild kids kommer till C More

Över 6000 barn sökte till nya Wild kids som programleds av Linda Lindorff. Det stora äventyret utspelar sig långt inne i Järvsös skogar där barnen, indelade i två lag, möts i tuffa tävlingar med målet att vinna finalen och därmed en afrikaresa. Den officiella trailern släpps senare i höst.

Wild Kids till TV4 & C More med Linda Lindorff i spetsen

Succéprogrammet Wild Kids kommer till TV4 och C More och programledare blir ingen mindre än Linda Lindorff.
- Jag älskar den svenska naturen, tuffa tävlingar och ser fram emot att för första gången få jobba med barn i en tv-produktion. I den här åldern är de ofta totalt orädda med inställningen att ingenting är omöjligt vilket de kommer ha stor nytta av på äventyret, säger Linda Lindorff.