Big Brother Sverige

Följ med på ett av världens mest omtalade sociala experiment. I 100 dagar lever en grupp deltagare inlåsta i ett hus, utan någon kontakt med omvärlden, helt styrda Big Brothers hårda regler.

Följ med på ett av världens mest omtalade sociala experiment. I 100 dagar lever en grupp deltagare inlåsta i ett hus, utan någon kontakt med omvärlden, helt styrda Big Brothers hårda regler.

Här får Big Brother-deltagarna magiska egenskaper

PROGRAMINFORMATION
Husgästerna får magiska egenskaper i veckan. Här kan du läsa vad de kan åstadkomma med dem.

Magiveckan har dragit igång i Big Brother. Simon Ejdertoft och Pedram Aghabeh fick sina magiska egenskaper först av alla. Därefter startade de en kedja där deras val av magiker fick välja nästa och så vidare.

Nu består huset inte längre av deltagare utan ett trollkarlssällskap.

Här är husgästernas magiska egenskaper

Trollkarlssällskapets Överhuvud Pedram Aghabeh

Pedrams symbol är glödlampan. Han är den smartaste trollkarlen i ert sällskap. Han är full av visdom och har erfarenhet av all möjlig magi. Pedrams magiska krafter växer sig starkare när han rättar och undervisar de andra i all fakta och kunskap han samlat på sig i livet. När Pedram får chansen ska han berätta för de andra vilka områden de måste utveckla och träna på hos sig själva för att bli bättre magiker och medmänniskor. De andra ska be dig om råd varje gång de är osäkra på ett beslut.

När Pedram befinner sig i samma rum som en annan trollkarl så måste den andra, mindre smarta trollkarlen, alltid buga för honom innan ni börjar prata med varandra, eftersom Pedram är visast av dom alla.

Formelboken ska han alltid bära på. Där ska han samla in trollformler från dem andra i huset. Han ska ofta förhöra dom andra och kontrollera att de memorerat sina trollformler. Om någon inte kan sin trollformel ska han bestämma hur länge han blockerar deras magiska krafter. Det är Pedram som avgör när de sedan kan börja använda sin magi igen.

Trollkarlssällskapets Åskmoln Simon Ejdertoft

Simons symbol är åska och blixtar. Han är en magiker med hett temperament. Han dundrar och skapar elektricitet när han blir upprörd. Simon vägrar kontrollera sina känslor utan blixtrar till när han vill. Simon är den enda som kan trolla fram el i huset. Varje gång någon vill använda ett el-uttag måste han först trolla fram el ur uttaget. Han måste skapa en magisk trollformel för att el-uttagen ska fungera.

Varje gång någon i huset gör någonting som Simon stör dig på måste han högt uttala en trollformel för att trolla bort sitt blixtrande humör.

Trollkarlssällskapets musikaliska magiker Judith Nodby

Symbolen är noter. En trollkarl som sjunger alla sina besvärjelser och trollformler och vars magiska krafter förstärks när hon använder sitt instrument, maracas. Musikaliska magikern dansar hela tiden istället för att gå för hon skapar musik när hon rör på sig. Varje gång någon annan vill dansa måste magikern uttala en besvärjelse så att andra magikern också kan höra musiken.

Hon sjunger en magisk god natt-sång varje kväll för hon har magiska kraften att söva alla.

Hantverkar-magikern Nardos Alberto

Trollkarlens symbol är en hammare. Nardos har alltid ett handtag till alla andra. Hennes magi är att hon är den enda i sällskapet som kan öppna och stänga allting i huset. Nardos magi behövs för att någon ska kunna öppna och stänga dörren till utegården, poolrummet, toalett-dörren, bikt-dörren, slussen, sovrummen, kyl och frys, skåp och lådor, duschvreden och vattenkranar.

Den här hantverkar-magikern har aldrig bråttom, tvärtom, för den här hantverkaren tar alltid mycket längre tid på sig än de andra magikerna tror.

Trollssällskapets helande magiker Tanja Ingebretsen Kallin

Symbol gröna blad. Tanja har all kunskap om läkande örter och helande växter. Om någon har ont har hon en trollformel för att smärtan magisk ska försvinna. Tanja är den enda som kan hantera all mat i huset. För att maten ska smaka bra och vara magisk måste hon uttala en trollformel innan någon annan kan börja äta.

Den positiva magikern Emelie Svensson

Symbol Pussmun. Emelie har alltid har en besvärjelse mot dålig stämning och bitterhet.
En riktig positivism-magiker som aldrig står ut med att någon har en kritisk åsikt. Hon är en påhittig trollkarl som aldrig vill lata sig utan har alltid något roligt på gång. Hennes skratt är magiskt och därför skrattar den här magikern ofta högt. Emelie sprider positivitet genom att ge alla andra magiker en high five!

Sällskapets eld-magiker Madelene Billman

Symbol eld. Madelene är den i huset som kan skapa eld med sin trollformel. Inga tändare eller cigaretter funkar utan henne. Den här trollkarlen har heta känslor. Och ger alla andra magiker massa komplimanger för att alla magiker ska bli lika heta och lustfyllda som henne.

Sällskapets rikaste magiker Adrian Podde

Symbol Dollartecken. Adrian är fokuserad på lyx! Han är den enda som kan trolla fram en fest. Hans magi är väldigt slumpartad, det blir väldigt sällan som han vill. Den här magikern uttalar en trollformel varje gång den ska tävla för att dennes magi ska göra att hen når framgång och vinner. För att den här magikerns krafter ska fungera måste den vara den enda som diskar all disk i huset och få allt att blänka och gnistra som ädelstenar.