Extern länk
Början på sidans innehåll

Bonde söker fru

Bonde söker fru

Dejtingsugna singelbönder får hjälp med att hitta kärleken. Bönderna får brev från sina potentiella partners och väljer ut sina favoriter. Några av dem kommer så småningom att flytta in hos sin favoritbonde för att se om kärlek uppstår.Dejtingsugna singelbönder får hjälp med att hitta kärleken. Böndern...

Sponsorer

Bixia Dr OetkerFazer SkogaholmKronans apotek

Skriv brev till bönderna i Bonde söker fru - Jorden runt 2023

Är du sugen på kärlek och äventyr? Då ska du skicka ett brev till någon av våra utlandsbönder!

Nu har vi äntligen presenterat våra fantastiska bönder inför den kommande säsongen av Bonde söker fru - Jorden runt. Är du redo för ett äventyr i ett annat land? Är du redo att möta kärleken? Våga skriv ett brev till någon av våra bönder – du har allt att vinna ❤️

Christopher, 25

SÖK HÄR!

Vinbonde, Napa Valley, USA

”Jag hoppas på att träffa en flickvän som också är min bästa vän.”

I hjärtat av Napa Valley, Kalifornien, hittar vi 25-årige vinbonden Chris. Han föddes i Sverige men är uppvuxen bland vinrankorna i Napa. Sedan barnsben har han fått lukta på tegelstenar, kork och trä för att träna upp luktsinnet och lära sig hur det perfekta vinet ska smaka.

Chris har en fyraårig arkitektutbildning i bagaget och drömmer om att en dag rita och bygga sin egen vingård. Innan dess vill han resa runt i världen och lära sig flera språk, helst med en flickvän vid sin sida.

Trots att Chris är uppvuxen i USA känner han sig ändå väldigt svensk och att fira Midsommar är årets höjdpunkt. “Att ha en svensk flickvän skulle kännas som att jag får med mig en bit av Sverige hit till Napa!”

Chris älskar adrenalinkickar i form av skateboard, klättring och skidåkning men som kontrast spelar han gärna piano, lagar mat samt skissar på någon ny otrolig ritning.

Chris vill träffa en charmig, smart tjej som gillar att resa och som vill följa med honom på livets nästa stora äventyr.

Dino, 49

SÖK HÄR!

Olivbonde, Rhodos, Grekland

“Jag vill hitta någon att älska och bli älskad av.”

På Greklands solsäkraste ö, mitt i Medelhavet, hittar vi Dino, 49 årig Olivbonde.

På sin familjegård har Dino en verksamhet som rullar över alla årstider. Olivträd med olivoljeproduktion som serveras på flertalet Michelin-krogar. Tomater, kål och zucchini som förser hela ön med grönsaker. Apelsiner, grapefrukter och granatäpplen som klasar sig på gårdens alla fruktträd. Välkommen till paradiset! 

Dino ÄLSKAR havet och när han inte kitesurfar eller åker jetski njuter han gärna av solnedgången på en av sina fantastiska segelbåtar. Till havs känner han sig fri och levande. Dino gillar också att träna och ta hand om sig själv, en förutsättning för att klara av det tunga bondelivet med bonusen att det får honom att känna sig självsäker.

Dino känner sig som mest ensam när dagen är slut, brasan i huset tänds och middagen är tillagad. Han saknar någon att prata, skratta och att skapa gemensamma mål och minnen med. 

Dino vill ha en självständig tjej med driv och lite action i sig. Hon får gärna ha egna hobbys och mål men han uppskattar någon som även vill hänga med honom på motorcykeln eller segelbåten.

Arnaud, 54

SÖK HÄR!

Grisbonde, Provins, Frankrike

”Vi har bara ETT liv och det är inte gjort för att leva ensam.”

Tio mil utanför Paris, bland frigående grisar och böljande majsfält bor grisbonden Arnaud, 54 år. Arnaud är fransman men med en stor kärlek till svensk kultur och mentalitet. Han har själv bott i Sverige under 4 års tid och har 2 barn med sin svenska exfru.

På gården har det odlats spannmål i flera generationer men sedan Arnaud tog över från sin far har han även börjat med ekologisk uppfödning av frigående grisar.  

Utöver gården har Arnaud en lägenhet i Paris dit han gärna åker när han vill ha storstadspuls för en stund samt en stuga i Alperna där han sen barnsben åkt skidor flera veckor per år. Skidåkning är ett av hans stora intressen!

Förutom arbetet finns alltid tid för middagar med vännerna på den lokala restaurangen, en springtur runt byn eller långa kvällar i Paris dansandes Lindyhop som är ett av hans senaste intressen.  

Arnaud är en stabil, händig, kulturell och familjekär man med mycket energi.  

Efter fem år som singel känner han sig nu redo att öppna upp sitt hjärta. Nu vill han hitta någon som han kan drömma om framtiden ihop med.

Anders, 70

SÖK HÄR!

Travtränare, Grosbois, Frankrike

”Att vara kär är kryddan i livet, en av de få sakerna som är bättre än att vinna ett travlopp.”

Anders kommer ursprungligen från Norrland men kärleken till travsporten tog honom till Frankrike där han haft sin bas sedan tidigt 90-tal. Nu bor han på en av Europas största travanläggningar som ligger strax utanför Paris. Under sin karriärhar han vunnit över 1500 lopp och tävlat i 19 olika länder vilket gör honom till en levande legend inom travsportvärlden.

Numera är Anders pensionär och bestämmer själv över sin tid men hans dagar är fortfarande fyllda av att coacha kuskar, kommentera lopp samt att verka som travexpert i olika medier.

Anders har en tuff tid bakom sig med svår sjukdom vilket har gjort honom väldigt ödmjuk till livet. Idag är han piggare än på 20 år och har fått lite av en andra chans. Han menar också att allt han gått igenom har gjort honom mer redo än någonsin för kärleken. Idag vill han träffa någon som håller ända in i mål.

Anders vill hitta en kvinna som kan hänga med i hans tempo och som delar hans intresse för mat, resor och att ta en tur in till Paris. På morgnarna vill han dock ta det lugnt och mysa med frukost på sängen. Det vore fint att få göra det ihop med den stora kärleken.

Här kan du skriva brev till våra bönder! Sista ansökningsdag är 20 mars.

Du kan också skicka ditt brev till:

Bonde söker fru
TV4
115 79 Stockholm
(Märk kuvertet med namnet på bonden du söker till)

Det går även bra att skicka ett mail till bonde@tv4.se.

Observera att TV4 samarbetar med externa produktionsbolag som tar emot och hanterar ansökningarna till våra program. Respektive produktionsbolag ansvarar för att ge dig information om hur din ansökan hanteras.