Carolina och Agneta Gynning i Nyhetsmorgon

Konstnären och programledaren Carolina Gynning var tillsammans med mamma Agneta sommargäst i Nyhetsmorgon. Se intervjun och läs vad tittarna frågade i chatten!

josse: Hejsan. Tänkte skriva att jag tycker om dina målningar så otroligt mycket, min favorit är Bleeding Barbie. Ska ha filmkväll med min kille och undrar om du har något tips på en bra film som vi kan se? Hade varit kul om du svarat :) massa pussar!
Carolina Gynning: Jag älskar filmen med Brad Pitt, Benjamin Button och så älskar jag Veronikas Dubbelliv med Kislowski kram carolina

Camilla: Vad har du för projekt framöver? PS Man blir glad av att se dig. :)
Carolina Gynning: Tack så mycket vad snäll du är, jag har en parfym som kommer i september och min bok ego woman sewn ska jag göra ett nytt program här på tv4

josse: HEJ, här kommer några frågor till dig, hoppas du har tid att svara :) 1. Vilken är den snyggaste kändiskillen tycker du? 2. Vem hade du velat byta liv med för en dag och vad hade du gjort? 3. När kommer du till Malmö? 4. Hade du kunnat träffa ett/några av dina fans och ta en fika? 5. Vad tror du har gjort att du har kommit dit du har? 6. Har du något tips om någon fin strandfrisyr? (långt hår) 7. Ska du flytta i från Sverige? Du är underbar, glöm aldrig det.
Carolina Gynning: 1.svårt men jag gillar Lapo Elkann,jag hade velat vara Madonna min idol, jag kommer till malmö i höst, jag kan ine träffa någon,jag har jobbat häcken av mig,mycket silikondroppar och krama det ordentligt,Jag vill flytta någon gång men änså länge är jag kvar, tack för dina frågor, LOVE carolina

Elias Ståhl: Är det kul att vara programledare i sommarkrysset??
Carolina Gynning: Det är super roligt jag vill göra det nästa sommar också kram

Mattias: Vilka konstmuseum gillar du ? Varför ? Louisiana ? Vad gillar du att se för typ av konst ? Själv är jag mycket svag för enormt stora målningar....;-)
Carolina Gynning: Jag gillar stora målningar, och Louisiana, jag gillar att glida runt på härliga små gallerier i Paris och min favoritkonstnär är Dash Snow, kram

Gianluigi: Hur kommer det sig att du gillar Lapo Elkaan? Fö är du grymt vacker och en härlig tjej.
Carolina Gynning: Han är så jävla cool, jag gillar hans tänk med märket italian independent, han står ut och går sin egen väg som jag ;) tack kram

Jonte: När börja stjärnor på is igen och är det du som kommer att ha stjärnor på is????
Carolina Gynning: Det kommer inte tillbaka än tyvärr kram

Jannice: Sluta inte blogga damen!!! Älskar dina inlägg! Kan du inte bara stänga av kommentarfunktionen?? Fortsätt göra det du gör!! Du är en strålande förebild mellan det vackra, sköna, ytliga och det djupa, intressanta och intelligenta!! Underbar konst du har!! Jag var på din utställning i Malmö. Funderar på samarbete, arbetar som inredare och skulle kunna använda din konst! I massa projekt! Mejla mig om intresse finns. Mejl finns på bloggen. Bor i Hbg. http://www.addsimplicity.blogspot.com/ KRAM Jannice
Carolina Gynning: Hej ja, vi får se hur jag gör, jag orkar inte med negativ energi bara... tack för all positiv energi ha en fin sommar kram

Chelle: Tja Gynning. Hur hårt hade du tänkt att satsa på konsten?
Carolina Gynning: mycket hårt det är det jag vill satsa på kram

Anna: Varifrån får du din styrka, jag blir så irriterad över att så många kritiserar dig, det finns så många avundsjuka människor som inte står ut med att du har så många talanger, är en begåvad konstnär och är både humoristisk och vacker. Har du någon tro ?
Carolina Gynning: Jag har alltid haft en inre stark styrka men jag sätter oxå upp mål för att vara stark och låter ingeting komma i min väg fokus antar jag, tack kram

Filippa: Läste att du älskae Ibza. kan du prata spanska ?
Carolina Gynning: nej bara några få snuskiga och töntiga ord men jag kommer lära mig kram

Fredrik Möller: Hej Carolina -Är själv formgivare och undrar vad du inspireras av och hur du får inspiration? Har ditt skånska förflutna någon påverka?
Carolina Gynning: Nja kanske inte det skånkska just men mitt förflutna som människa min uppväxt och mina rötter kram

Patty: Jag har läst att du alltid accepterar jobb om Carina Berg är programledare med dig... varför dig? Kan du också tänka dig att jobba tillsammans med någon annan programledare?.... Jag hoppas också att du kan lära dig spanska... Mucha suerte!!!!
Carolina Gynning: carina berg är min älskling kram

Maria: Kan man få tag på din Roberto Cavalli klänning i Malmö? Sjukt snygg..
Carolina Gynning: kanske testa på emilia på hansa compagniet

Swimpo: Hur lång är du?
Carolina Gynning: 174 cm

Monica: Jag tycker du är en härlig tjej, människor kan vara mycket elaka tyvärr. Har du syskon undrar jag? Lycka till i livet.... önskar en tjej på 52år....
Carolina Gynning: hej vad härligt jag har två unerbara syskon en bror som är 28 och en syster som är 21 kram

Jessica: Hej Carolina! Har du gjort någon svart/vit tavla? Eller har du funderingar på att göra? skulle vilja köpa en
Carolina Gynning: ok då fixar jag det kram

jonas: Grymt fina ögon har du.Måste bara fråga är det linser eller dina riktiga?Peace and Love jonas
Carolina Gynning: det är mina riktiga tack så mycket kram

Eliin: Är du politiskt insatt?
Carolina Gynning: ja absolut men politik är inget jag vill tala om i media kram

GM: hallå, hur får man tag på dessa "överblivna" litografier, finns websida med denna typ av info?
Carolina Gynning: ni kan köpa dem på min mammas hemsida www.agnetagynning.com

Eliin: Hej. Vad är det bästa med Stockholm enligt dig?
Carolina Gynning: det är så vacker skärgård och sommar jag älskar stockholm sommar kram

Martin: Hej Carolina, såg på ngn tidning, hämnden på Bingo, vad var det om? trodde ni var tighta vänner ? :)
Carolina Gynning: det är klart vi är det var bara ett dummt skämmt kram

Eliin: Vad har du för planer inför sommaren?
Carolina Gynning: ja för mycket

Anna: Hej Carolina! Jag har alltid drömt om att bli konstnär men inte vågat ta steget trots att det nog finns talang och anlag. Har du något tips om hur man kommer igång? Hur kommer man ut så andra kan se ens verk om man inte är känd.
Carolina Gynning: gå en liten kurs och köp hem ett liet start kitt kram

Eliin: Hur är relationen till din mamma? (:
Carolina Gynning: otroligtr bra jag älskar henne djupt ni kan se det nu kram

Amanda: Skulle du vilja bosätta dig i Paris igen? :)
Carolina Gynning: absolut det hade varit super kul

ida: vilken är din finnaste sommar blomma min är ros??
Carolina Gynning: min är oxå ros

Louise: Hej, du klär dig alltid så snyggt... Var köper du dina skor, och speciellt dom du har idag. Snyggt, enkelt, men ändå elegant. Lycka till med allt!
Carolina Gynning: de kommer frånb butiken marushka i stockholm kram

Eliin: Har du ännu fått reda på vilka det är som skriver elaka kommentarer i din blogg? Lycka till, och jag hoppas du kommer fortsätta blogga.
Carolina Gynning: ja det har jag tack för ditt stöd kram

Niclas: Var de tack vare big brother du fick chansen i tv?
Carolina Gynning: ja det var det, eller för att jag skrev en bok och började med konst bara big brother var inte bra

Josefin: Är det du som svarar på din blogg eller är det någon annan?
Carolina Gynning: det är klart att det är jag, nu måste jag sluta tack alla ni som skrivit in, ni kan fortsätta fråga på bloggen kram

Morgonmissen i Nyhetsmorgon som får alla att skratta

När Nyheternas Matilda Boza ska förklara ett telegram från Nyheterna om barn och pollenallergi blir det aningen förvirrat. Kaffe nån? Undrar Steffo efter att Matilda skyller missen på den tidiga morgonen.

Så bemästrar du mountainbiken

Intresset för mountainbike fortsätter öka - vilket bland annat märks på en ökad cykelförsäljning. Maria Forsblom får en genomgång i hur man håller fart och balans genom att stå rätt på cykeln. Mountainbike-coachen Lina Skoglund ger tips på vad du ska tänka på innan du ger sig ut i skogen.

Zlatan bröt mot regler: ”Det här får man inte göra”

Zlatan kan komma att straffas för comebacken efter att ha brutit mot Fifas regler och som grädde på moset har han också siktats på restaruang och därmed trotsat utegångsförbudet i Italien. Zlatan fortsätter att ständigt hamna i blåsväder. TV4Sportens Ali Reza väljer att citera sin kompis uttryck: ”Killen i grillen” passande uttryck för Zlatan som ständigt tycks vara utsatt för kritik.

Ny app sätter hållbarhets-poäng på varorna du handlar

Brukar du snurra bort sig bland olika eko-och kravmärkningar i affären? Nu lanseras en app där du enkelt kan scanna och direkt se hur hållbart ett livsmedel är. Charlotta Szczepanowski, hållbarhets- och kvalitetschef på Coop, berättar hur kunderna nu delar samma information som de anställda.

Medelhavsinspirerad fredagsmeny

Daniel Höglander och Niclas Jönsson ska driva Villa Dagmars restaurang som öppnar i slutet av april. Hos oss bjuder de på mat med medelhavskänsla. Det blir 3-4 st mellanrätter med smaker av saffran, koriander och lime.