Bingolotto

Svenskt spelprogram. Programmet som bjuder på bingospel, namnkunniga gäster och musik av välkända artister från Bingolottostudion i Göteborg.

Svenskt spelprogram. Programmet som bjuder på bingospel, namnkunniga gäster och musik av välkända artister från Bingolottostudion i Göteborg.

Caroline af Ugglas gästar Bingolotto

Denna vecka är det Hus & Hem som gäller i Bingolotto. Lotten är fullspäckad med vinster som förgyller din vardag. Lotta Engberg är nyfiken på Caroline af Ugglas som gästar programmet och också kommer att sjunga två av sina bästa låtar.

Veckans Bingolott dignar av vinster till hemmet. Treans bingo är dessutom en dubbelbricka där du kan vinna ett nytt sovrum, matplats eller rent av ett vardagsrum. Sedan finns alla de vanliga vinsterna också; bilar, solresor och kontanter.

Denna söndag i september har Lotta bjudit in naturkraften Caroline af Ugglas . Caroline är sångerska, konstnär och körledare. Tidigare i år kom hon tvåa i den svenska Melodifestivalen med hitten ”Snälla snälla”. Hon är upphovsmakerskan till TV-programmet Körslaget som också har producerats för den amerikanska marknaden. Säsongen 2006/2007 fick hon chansen att visa sin bredd när hon i par med Göran Hägg vann TV-tävlingen På spåret .

Caroline beskrivs ofta som rakryggad, ärlig, modig, energifull och spontan. Hon växte upp som Djursholms egen Pippi Långstrump med häst i garaget och vilda hyss som största hobby. Idag är hon en ansvarstagande tvåbarnsmor med man och hus. Lotta kommer att dyka ner i Carolines fantastiska värld. Hur blev hon Sveriges svar på Janis Joplin? Varför kallar hon sin egen konst för "Antidepressivism"? Och kan alla verkligen kan sjunga som Caroline påstår?

Carolin kommer också att framföra sångerna ”Vi blundar” och ”Regera” tillsammans med BingoLottos alltid lika utmärkta husband.

Som vanligt är programmet kryddat med bus, överraskningar och det alltid lika spännande ögonblicket när kvällens hemliga gäst gör entré.

BingoLotto, söndag 13 september klockan 19.00 i TV4plus

Bingolotto med Casper Janebrink och Agneta Sjödin hela sommaren 2021

PROGRAMINFORMATION
30 år ska givetvis firas. Bland annat med direktsänd Midsommarbingo 25 juni och Bingolotto sommaren lång.
Lotta Engberg och Stefan Odelberg tar med blomster i håret med oss på allt som den svenska midsommartraditionen bjuder. Casper Janebrink och Agneta Sjödin ser därefter till att hålla vår underbara och efterlängtade årstid levande i bästa västkustmiljö.

Ferry Svan kapar ved med motorsåg

Gunde Svans son Ferry siktar på att bli bäst i världen på timbersport och vann JVM-guld i maj i Hamburg. Här visar han upp sina färdigheter i Bingolotto.

Ferry Svan flisar ved i Bingolottos studio

Gunde Svans son Ferry siktar på att bli bäst i världen på timbersport och vann JVM-guld i maj i Hamburg. Här visar han upp sina våghalsiga yxkonster i Bingolotto.

"Ingvar I love you!"

En tittare från Värmland som vunnit en bil på Färgfemman utrycker sina känslor och säger till Ingvar ”Ingvar I love you”

Här grundlurar David Hellenius hela Bingolotto-studion

När Bingolotto firar 25 år passade TV4-programledaren David Hellenius på att skoja till det med frun Renée Nyberg. "Är du singel", frågade en Lars Kull som ringde in till Bingolotto-studion i Göteborg.

Bingolotto tillbaka till TV4

I höst gör Bingolotto entré i kanalen där allt började. Efter sju år i systerkanalan Sjuan är det nu dags för programmet att ta plats i TV4-tablån.