Bingolotto

Svenskt spelprogram. Programmet som bjuder på bingospel, namnkunniga gäster och musik av välkända artister från Bingolottostudion i Göteborg.

Svenskt spelprogram. Programmet som bjuder på bingospel, namnkunniga gäster och musik av välkända artister från Bingolottostudion i Göteborg.

Sveriges vassaste radioröst Täppas Fogelberg i Bingolotto

För radiolyssnarna är han känd som stridbar programledare för Ring P1. Men han har gjort mycket mer, denne mångsidige journalist från Gävle. Nu kommer han till nyfikna Lotta, som ska pumpa honom på hur det är att vara ”Trött, fet och femtio”, som han själv säger. Som vanligt bjuds det på överraskningar och upptåg!
För underhållningen svarar Beatlestolkarna Liverpool, samt dansbandet Drifters.

Täppas Fogelberg är uppväxt i Gävle, men flyttade ganska tidigt hemifrån och kom också tidigt in på journalistbanan. Han gjorde inslag för Jacobs stege på 80-talet, gjorde reseprogrammet På tur med Täppas på 90-talet och har även gjort barnprogram. Nu är han, förutom populär radiopratare, även uppskattad krönikör i flera tidningar.

Täppas har också skrivit ett par självbiografiska böcker, där han självutlämnande och personligt berättat om sin uppväxt och hur det är att bli medelålders. Lotta lär inte ha någon brist på samtalsämnen!

Som vanligt i Bingolotto kan ni förvänta er förstklassig underhållning. Täppas är ett stort Beatlesfan och därför kommer bandet Liverpool, Sveriges främsta Beatlestolkare. Bandets ledare, Olle Nilsson, gjorde succé som John Lennon när han vann första säsongen av tävlingen Sikta mot stjärnorna 1994. Dessutom kommer det anrika dansbandet Drifters och spelar. De bildades redan 1964 och har outtröttligt roat på danspalatsen sedan dess.

Vi har laddat upp med massor av vinster till programmet. En solresa på varje bingo, dessutom förgyller vi hösten med utlottning av ny garderob, Spa-weekend, heminredning, vägg-TV, en resa till Madeira bland annat.

Bered dig på ett roligt och spännande program! Och du - sitt inte lottlös!

Bingolotto sänds söndagen den 20 september kl 19:00 i TV4 plus.

Bingolotto med Casper Janebrink och Agneta Sjödin hela sommaren 2021

PROGRAMINFORMATION
30 år ska givetvis firas. Bland annat med direktsänd Midsommarbingo 25 juni och Bingolotto sommaren lång.
Lotta Engberg och Stefan Odelberg tar med blomster i håret med oss på allt som den svenska midsommartraditionen bjuder. Casper Janebrink och Agneta Sjödin ser därefter till att hålla vår underbara och efterlängtade årstid levande i bästa västkustmiljö.

Ferry Svan kapar ved med motorsåg

Gunde Svans son Ferry siktar på att bli bäst i världen på timbersport och vann JVM-guld i maj i Hamburg. Här visar han upp sina färdigheter i Bingolotto.

Ferry Svan flisar ved i Bingolottos studio

Gunde Svans son Ferry siktar på att bli bäst i världen på timbersport och vann JVM-guld i maj i Hamburg. Här visar han upp sina våghalsiga yxkonster i Bingolotto.

"Ingvar I love you!"

En tittare från Värmland som vunnit en bil på Färgfemman utrycker sina känslor och säger till Ingvar ”Ingvar I love you”

Här grundlurar David Hellenius hela Bingolotto-studion

När Bingolotto firar 25 år passade TV4-programledaren David Hellenius på att skoja till det med frun Renée Nyberg. "Är du singel", frågade en Lars Kull som ringde in till Bingolotto-studion i Göteborg.

Bingolotto tillbaka till TV4

I höst gör Bingolotto entré i kanalen där allt började. Efter sju år i systerkanalan Sjuan är det nu dags för programmet att ta plats i TV4-tablån.