Idolvinnaren 2009 gästar Nyhetsmorgon lördag

På fredagkvällen avgörs det vem av Erik Grönwall och Calle Kristiansson som kan titulera sig Idol 2009. Trots en hel del firande (får man förmoda) kommer vinnaren att dyka upp i rutan redan nästa morgon, klockan 09:30 närmare bestämt, för en intervju i Nyhetsmorgon lördag.

Där kommer han även att framföra årets vinnarlåt. Direkt efter har du chansen att få svar på dina frågor, eller bara skicka dina hyllningar, till vinnaren i chatten! Från klockan 09:40 finns Idolen på plats vid datorn.

Här kan du skicka in dina frågor redan nu!

Icke missa!

Carolas julshow coronaåret 2020 "Fullt fräs och ballader"

Allas vår julstjärna Carola med snart 40 år i branschen har i många år hållit en mycket uppskattad julkonsert, så även i år även om den blir enbart på distans. Carola är dessutom aktuell med ny singel och nybliven etta på svensktoppen. Stjärnan kommenterar även hennes reaktion på Stefan Löfvens coronatal som fick mycket uppmärksamhet tidigare i höstas. "Vad händer? Jag ville fånga ögonblicket" säger Carola i Nyhetsmorgon.

Leif GW: ”Häpen att moderaterna vill ha anonyma vittnen”

Leif GW Persson går igenom den senaste tidens rättsfall där han bland annat ger sin syn på antalet olösta gängrelaterade mord i Sverige och fallet med mannen som hållits inlåst i en lägenhet i nästan 30 år av sin mamma. "Det blir jätteknepigt"

Dr Mikael: Så piggar du upp dig i vintermörkret

När är egentligen trötthet ett tecken på att du behöver söka hjälp? Doktor Mikael pratar om olika sorters trötthet och vad du kan göra själv för att pigga upp dig i vintermörkret.

Här är årets populäraste youtube-videor

Andrea Lewis Åkerman, kommunikationsansvarig på Google Sverige presenterar top tio-listan på de klipp som engagerat mest på Youtube i Sverige i år.

Dr Mouna: 5 vägar till lycka - "Lura hjärnan"

Många är oroliga över om vi kommer att kunna fira jul tillsammans med nära och kära. Hur ska vi hålla ut och i? Läkaren och hjärnforskaren Dr Mouna är expert på att locka fram lyckan i oss.

Gör din egen julkrans i år

Vår florist Johan Munter slår ett extra slag för att pyssla hemma lite extra i år, och då till exempel göra sin egna julkrans.