Bonde söker fru

Dejtingsugna singelbönder får hjälp med att hitta kärleken. Bönderna får brev från sina potentiella partners och väljer ut sina favoriter. Några av dem kommer så småningom att flytta in hos sin favoritbonde för att se om kärlek uppstår.

Dejtingsugna singelbönder får hjälp med att hitta kärleken. Bönderna får brev från sina potentiella partners och väljer ut sina favoriter. Några av dem kommer så småningom att flytta in hos sin favoritbonde för att se om kärlek uppstår.

Bonde-Kenneth har hittat kärleken

Mjölkbonden från Kalmar fann sitt livs kärlek under sommaren.

27-årige Kenneth Hultkvist arbetar som mjölkbonde i Småland och har som största intresse att cruisa till Öland med en nedsänkt Volvo -95 med tonade rutor. Han blev inte en av de utvalda till programmet men lyckades mycket bra med att finna kärleken på egen hand bland de kvinnor som skrev till honom innan säsongen.

Föremålet för hans kärlek heter Sandra, och här är brevet som fångade Kenneths intresse.

"Hej
Jag fastnade direkt för din presentation när jag såg den precis, tänkte för mig själv, att du verkar vara en sån go människa, jordnära och underbar. En människa för mig. Jag har då aldrig tänkt mig tidigare att jag skulle sitta här och skriva ett brev en dag till ett tv-program. Verkar nästan lite desperat, haha.

Som sagt, jag har aldrig gjort något sånt här förut och vet knappt hur jag ska skriva ett bra brev. Ett brev säger ju inget så om en människa. Det är ju bara ord. Men jag gör ett försök med att beskriva mig själv:
Jag heter Sandra och jag är en härlig tjej på snart 24 år med hjärtat på rätt ställe. Som saknar det här stora extra i livet, Kärleken. Kommer från Skånes södra slätter.

Jag är alltid glad och positiv och vill alla väl. Ofta ett leende på läpparna och alltid nära till skratt. Humor har jag gott om, och det blir så mycket roligare när man kan skratta tillsammans.

Jag är självständig och självsäker. Inte sen på att hugga i när det behövs och gör alltid mitt bästa. Har ett fint inre, är klok och framåt och fattas inte glimten i ögat. Det har jag aldrig gjort. Jag vet vad jag vill, vad jag kan och jag är bra på det jag gör. Jag är en väldigt lättsam tjej, lätt att prata med och lätt att umgås med. Jag är helt enkelt bara mig själv. Jag trivs med mig själv som människa. Utseendemässigt är jag blond, har grön-blå-bruna ögon som kan skifta ibland efter humör. Sist jag mätte mig var jag 161 cm, vilket är för några år sen,så kan ha växt nån liten cm till. Väger 54. Är normal byggd skulle jag väl kalla det *ler*

Är utbildad lastbilschaufför, då bilintresset dominerat hela mitt liv från början. Är svag för stylade bilar och snabba motorer och billjud. Är även utbildad till djurskötare efter gymnasiet med inriktning på mjölkproduktion. Så jag har faktiskt fått mig ett grönt kort med.

Jag har mamma, pappa och två äldre bröder och sju katter, två är mina alldeles egna, dem är helt underbara. På min fritid är jag mycket i stallet som ligger en bit bort, där jag sköter om en ûbercharmig häst vid namn Diamond.

Jag tycker mycket om att läsa, skriva och fotografera. Går gärna ut på promenader och jag älskar att diskutera allt möjligt. Kan vara envis när jag vet att jag har rätt.
Att avsluta ett brev när man inte vet om man ens fått med hälften är inte så lätt, men jag lämnar det till universum så leder dem oss rätt, är det meningen, så möts vi nånstans i framtiden.

Ha det bra och sköt om dig, må kärleken finna dig. :)
Varma hälsningar
Sandra"

Här är bönderna i Bonde söker fru 2021

PROGRAMINFORMATION
För sextonde året i rad ger sig Linda Lindorff ut i landet för att träffa singelbönder på jakt efter kärleken. Den 8 april sänds årets castingprogram inför Bonde söker fru 2021.

Greta i Västmanland söker passion, kärlek och ett "vi"

27-åriga Greta från Kärrbo utanför Västerås är redo att hitta sin stora kärlek. Hon driver en ekologisk gård med hästar, kor, får och grönsaksodlingar tillsammans med sin familj. Skicka ett brev till Greta på tv4.se.

Mikael "Backis" Backstulid längtar efter kärlek och barn

Mikael, eller Backis som han kallas, är skogsbonde och bor på en gård i vackra Östergötland. Backis är en kärlekslängtande vasaloppsfantast med stor passion för lantbruket och gamla bilar. Skicka ett brev till Backis på tv4.se.

Pelle efter uppbrottet: "Jag räckte inte till"

I Bonde söker fru 2019 träffade Pelle brevskrivaren Karin och deras kärlek växte snabbt. Ett år senare har de gått skilda vägar. Linda Lindorff gör ett återbesök och Pelle berättar vad som har hänt.

Bytte gården mot – en gård

I Bonde söker fru 2019 blev Oscar Fjärrstrand upp över öronen förälskad i Cissi Pettersson. Och kärleken håller i sig. ”Ett av de bästa åren i mitt liv.”

Sök till Bonde söker fru på TV4

Är du bonde och sugen på att söka kärleken med TV4:s hjälp? Då ska du självklart söka till Bonde söker fru! Ta chansen att nå ut till hela Sverige för att hitta din potentiella livskamrat.
** UPPDATERING. Ansökan för Bönder är stängd för 2021 **

Har inte hörts sedan kärleksresan

När Linda Lindorff besöker Mats Thomssons gård för att kolla hur det gått e kärleksresan med Johanna är det en besviken Mats som väntar. Efter resan har paret nämligen inte träffats alls.

Hittade ny kärlek – i gamla brevhögen

Erik Parai valde Emma i Bonde söker fru och åkte på kärleksresa. Men sedan gled de isär och Erik vände sig istället till den gamla brevhögen som Bonde söker fru lämnat kvar. Och där hittade han en ny kärlek.