Extern länk
Början på sidans innehåll

Bygglov

Bygglov

Snickarna Matte Carlsson och Willy Björkman reser runt i Sverige med arkitekten Maria Kingsley i en trailer fullt utrustad med allt som krävs för olika ombyggnadsprojekt och söker efter bygg- eller renoveringsprojekt som havererat.Snickarna Matte Carlsson och Willy Björkman reser runt i Sverige me...

Gör din terrass till en dröm

Våren 2010 förvandlade Bygglovs team en ganska trist takterrass till en luftig och inbjudande plats med rum för många gäster och en känsla av ännu mer rymd. Ovan ser du resultatet, nedan får su tipsen.

Uppdaterad:Publicerad:

Här är några enkla saker att tänka på när du skapar din drömbalkong:

1. Höjden på räcken och infästningar är viktig. Det finns byggnormer som måste följas, kolla upp dessa ordentligt innan du påbörjar arbetet så slipper du onödigt krångel och ändringar.

2. Vill du använda glas istället för annat, mer massivt, material släpper det igenom betydligt mer ljus och ger en luftigare känsla. Säkerhetsglas är väldigt bra, eftersom det tål betydligt mer och inte riskerar att gå sönder lika lätt som vanligt glas. Det finns både frostade och klara varianter.

3. Infästningarna bör vara väderbeständiga så att de klarar det klimat de används i. Fråga din leverantör så vet de vad du behöver.

Läs mer

Relaterat