Början på sidans innehåll

Hilde Backs fadderbarn sökte upp sin välgörare

2010-02-03 • Foto: Foto: Allan Förberg/TV4

Nyhetsmorgon torsdag gästas av 87-åriga Hilde Back, vars fadderskap för Chris Mburu från Kenya just blivit en dokumentärfilm. Om du också funderar på att bli fadder har vi här sammanställt en listan med några av de största organisationerna och vad de erbjuder.

Löfvens tid i storpolitiken summeras: ”Han ville ha ett lagom-EU”

7 min 52 sek

Det pågår ett EU-toppmöte i Bryssel, som kommer bli både förbundskanslern Angela Merkel och statsministern Stefan Löfvens sista. TV4:s utrikesreporter Ritva Rönnberg befinner sig just nu på plats vid EU-toppmötet för at uppdatera om det senaste, och i studion summeras Löfvens tid i storpolitiken av politiska reportern Jens B Nordström.

Skådespelaren Alec Baldwin sköt ihjäl fotograf av misstag

1 min 7 sek

En kvinna har avlidit efter en olycka under en filminspelning i New Mexico. Enligt polisen i Santa Fe sköts hon av misstag av skådespelaren Alec Baldwin. Olyckan inträffade på torsdagen, under inspelningen av en västernfilm. Av någon anledning var det vapen som skulle vara rekvisita skarpladdat, och kvinnan träffades av någon form av kula eller projektil. 42-åriga Halyna Hutchins, som var filmens fotograf, fördes med helikopter till sjukhus, men hennes liv gick inte att rädda. En man, som senare sades vara regissören Joel Souza, fördes skadad till sjukhus. Ingen annan ska ha skadats.