Bygglov

Snickarna Matte Carlsson och Willy Björkman reser runt i Sverige med arkitekten Maria Kingsley i en trailer fullt utrustad med allt som krävs för olika ombyggnadsprojekt och söker efter bygg- eller renoveringsprojekt som havererat.

Gör dina egna schabloner

Inspirerad av Mija Kinnings fina barnrum? Här nedan får du tips på hur du kan ta några av idéerna och göra dem till dina barn. Så här får du ny färg på barnstolen, en alldeles egen saccosäck eller personliga schabloner.

I Mija Kinnings barnrum användes fina schabloner med traktorer. Mija lät trycka upp en traktorlogga från Lollopard (www.lollopard.com) som kunde fästas direkt på väggen.

Självklart kan man också rita sin schablon själv, men den som inte är så stadig på handen finns många bra webbsidor med färdiga schabloner att ladda ner.

Mer om schabloner

Inköpslista till Bygglov i Tidaholm den 16 februari 2016

Familjen Emanuelsson bor i en prästgård i Tidaholm. Huset är så stort att det är sällan familjen är tillsammans på samma plats. Bygglovstrion kommer till familjens undsättning och ger dem ett nytt kök som också blir en samlingspunkt för dem. Här hittar du inköpslistan till programmet.