Början på sidans innehåll

TV4 sänder den sjätte omgången av den prestigefyllda tv-prisgalan Kristallen

2010-03-31 • Foto: Foto: Scanpix

Nu har det åter blivit dags för TV4 att vara värd för den välrenommerade prisutdelningen Kristallen, som i år äger rum fredagen den 3 september. Den första gången det svenska tv-priset Kristallen delades ut var 2005, TV4 sände prisutdelningen senast år 2006. Nytt för i år är bland annat fem nya priskategorier.

The Apprentice kommer till TV4 - Gunilla von Platen leder programmet

I programmet får drivna entreprenörer tävla i att finslipa sina affärsstrategier under ledning av en framgångsrik företagsledare. I USA förknippas programmet med Donald Trump men The Apprentice är en stor internationell framgång som finns i många länder och olika versioner. För första gången kommer nu The Apprentice till Sverige och TV4. Här får vi se företagsledaren och entreprenören Gunilla von Platen leda programmet.

TV4 utvecklar ny dramaserie om Knutbyfallet

PROGRAMINFORMATION
TV4 och C More utvecklar en dramaserie som baseras på händelserna i det omtalade Knutbyfallet. Serien regisseras av Goran Kapetanović (Kalifat), med manus av Fredrik Agetoft, baserat på Jonas Bonniers roman Knutby. Den har premiär 1 november på C More och 11 november på TV4.

Hans Rosenfeldts succéroman Vargasommar blir dramaserie

TV4 och C More gör en ny dramaserie av Hans Rosenfeldts senaste succébok Vargasommar. Efter internationella framgångar med Bron och Marcella återvänder Rosenfeldt i sin nya bokserie till Sverige och Haparanda. I centrum står polisen Hannah Wester.