Berg flyttar in

Ny säsong av Berg flyttar in

TV4 kan stolt meddela att det blir en ny säsong av Berg flyttar in med Carina Berg. Den mammalediga programledaren tog en liten paus från barnbestyren och svarade på några frågor om programmet.

Vad roligt med ny säsong! Hur känns det?
- Underbart! Det spritter faktiskt lite i kroppen. Jag älskar att göra Berg flyttar in. Det är det tyngsta, men absolut roligaste jobbet jag haft.

Vad tycker du är det roligaste med programmet?
- Att jag blir insläppt HEMMA hos folk. Det är lika spännande varje gång att se hur folk har det hemma. Vilken skivbolagsmogul bäddar med småblommigt och vilken schlagergigant har en portabel bastu i källaren? Det är sådana små lärdomar som gör jobbet så roligt.

Vad har du för förhoppningar inför nya säsongen?
- Jag hoppas att någon är lika dålig som Glenn Hysén på att laga mat. Jag skrattade så mycket att jag fick träningsvärk.
Sedan måste den sista säsongen alltid vara den bästa.... Så nu är det bara att kavla upp ärmarna!

Kan du avslöja några namn än!?
- Näps päps. Då får jag smisk av Janne Scherman.

Det är det första du gör efter mammaledigheten, hur känns det att börja jobba igen?
- Lite läskigt. Jag får knappt ihop hjärnkapacitet till att sköta min personhygien just nu... Men jag repar mig nog till inspelningarna börjar i sommar. Jag kommer i alla fall ha torkat bort fruktgröten från byxan.

Vad har du annars på gång?
- Jag ska städa ur kylen och ringa min mamma och se om askan stoppar hennes resa till Italien. Annars är det bajsblöjebytardagar här i Enebyberg. Inte mycket med andra ord.

Nya säsongen av Berg flyttar in har premiär i TV4 onsdagen den 22 september klockan 21:00.

Se Berg flyttar in teckenspråkstolkad

Carina har det inte lätt med Loffe när hon flyttar in. Hon tvingas sortera strumpor, får poäng efter insats och utmanas på frisbee- och boxningsdueller. Även om det också blir en stund över för lite healing.

"Loffe" blev narkoman

Carina Berg sover över hos Janne "Loffe" Carlsson som berättar om sin tid som narkoman och bjuder på lite boxning.

Camilla Henemark om brytningen med Army of Lovers

Den här veckan flyttar Carina Berg in hos Camilla Henemark, vars liv hittills bjudit på både höga berg och djupa dalar: från fotomodell och firad popstjärna till att leva som hemlös på Stockholms gator.

Lotta Engberg - en MILF?

Ryktena om att Lotta Engberg får snuskiga beundrarbrev är överdrivna - men dansbandsstjärnan bryter ihop av skratt när hon får höra vad som skrivs om henne på nätet...

Alban om vännen Denniz Pop

Dr Alban fick hålla tillbaka tårarna när han berättade för Carina Berg om sin bortgånge vän, musikproducenten Denniz Pop.

Jesper trollar loss

Jesper Parnevik visar oanade talanger som trollkonstnär i en bortklippt scen från säsongsstarten av Berg flyttar in.

Carina går husesyn hos Jesper Parnevik

Jesper Parnevik är en av världens främsta golfspelare - och han har huset som bevisar det. Se ett smakprov ur säsongsstarten av Berg flyttar in.

Berg flyttar in

Carina Berg är tillbaka med fjärde säsongen av Berg flyttar in, där hon bjuder på närgångna porträtt av kända personer.

Se Carina Berg sexa loss

När Berg flyttar in till de svenska kändisarna kan vad som helst hända - ibland flyttar hon till och med in i deras fantasier. Se det hetaste Berg-klippet och andra favoriter från säsongen.