Början på sidans innehåll

"Varför prisskillnad mellan likadana lägenheter?"

2010-10-12

Fråga till mäklarna i Såld på hus:
När jag tittar på lägenheter ser jag mest om jag tror att jag kommer trivas där. Men ändå skiljer det ganska mycket i priset från hus till hus (som jag egentligen tycker ser lika dana ut).
Vad är skillnaden? Och vad får jag inte glömma bort att titta efter när jag
är på visning?
/Sara, Linköping

The Apprentice kommer till TV4 - Gunilla von Platen leder programmet

I programmet får drivna entreprenörer tävla i att finslipa sina affärsstrategier under ledning av en framgångsrik företagsledare. I USA förknippas programmet med Donald Trump men The Apprentice är en stor internationell framgång som finns i många länder och olika versioner. För första gången kommer nu The Apprentice till Sverige och TV4. Här får vi se företagsledaren och entreprenören Gunilla von Platen leda programmet.

TV4 utvecklar ny dramaserie om Knutbyfallet

PROGRAMINFORMATION
TV4 och C More utvecklar en dramaserie som baseras på händelserna i det omtalade Knutbyfallet. Serien regisseras av Goran Kapetanović (Kalifat), med manus av Fredrik Agetoft, baserat på Jonas Bonniers roman Knutby. Den har premiär 1 november på C More och 11 november på TV4.

Hans Rosenfeldts succéroman Vargasommar blir dramaserie

TV4 och C More gör en ny dramaserie av Hans Rosenfeldts senaste succébok Vargasommar. Efter internationella framgångar med Bron och Marcella återvänder Rosenfeldt i sin nya bokserie till Sverige och Haparanda. I centrum står polisen Hannah Wester.