Extern länk
Början på sidans innehåll

Malou efter tio

Malou efter tio

Malou von Sivers bjuder på långa intervjuer, starka berättelser, nyfikna frågor och engagerande diskussioner och teman som tar upp allt från stamcellsforskning till kärlek. Det blir politik, medicin, hälsa och kultur i en halsbrytande blandning.Malou von Sivers bjuder på långa intervjuer, starka berättelser, ny...

Lars Frölanders meny

Uppdaterad:Publicerad:

Frukost:
Broccoli spenat avokado soppa:
2st Avokados
250gram broccoli
115gram spenat
Olivolja 2 matskedar
Himalya Salt
Grönskaksbuljong utan socker och jäst
Vatten 0,6 liter

Mellanmål 1
Hempdrink (hampa, avokado, vatten)

Lunch:
kikärtsbiffar (Morötter, kikärtor, amaranth, zucchini, rödlök, vitlök, färska kryddor, salt, chilifrukt)
Quinoa
Guacamole
Sallad (färsk spenat, gurka, avokado, grönpaprika, sockerärtor, rödlök)

Mellanmål 2
Hempdrink (vatten, blåbär)
Bovete och kikärtsplättar
1 Blötlägg kikärtorna i kallt vatten dagen innan de skall kokas.
2 Slå bort vattnet på kikärtorna och koka dem i nytt vatten cirka 30 minuter.
3 Koka upp 7 dl vatten, lägg i boveteflingorna och koka upp. Tillsätt lite salt, rör runt och låt det sedan dra färdigt. Blanda med kikärtorna till smet.
4 Stek plättarna i lite olja så att de får färg på båda sidorna.
5 Bredplättarna med avokado. Servera plättarna staplade på varandra med mangold, röda vinbär och gräslök.

Middag: ca 4 personer
Linsgryta:
1 röd, gul och grön paprika
2 Purjolökar
3-4 Morötter
2 msk olivolja
5 dl Linser
8 dl vatten
Spiskummin
Färsk Koriander
Salt
Serveras med en stor sallad

Mellanmål 3
Hempdrink (vatten, avokado hemp)

Relaterat